Στην Μητρόπολη Λαγκαδά ο Αρχιεπίσκοπος

Loading...


Στην Μητρόπολη Λαγκαδά θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση εβδομήντα ετών από την κατά θαυμαστόν τρόπον διάσωση της περιοχής του Σοχού εκ του ολοκαυτώματος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Μητρόπολης: 

Σας προσκαλούμεν εις την υποδοχήν του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, το Σάββατον 5 Ιουλίου ε.ε. και ώραν 18:30 εις την κεντρικήν πλατείαν του Σοχού.

Ο Μακαριώτατος θα λαμπρύνη με την παρουσίαν του τας εορτίους εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ιερά ημών Μητρόπολις, επί τη ευκαιρία της επετείου της συμπληρώσεως εβδομήκοντα ετών από της κατά θαυμαστόν τρόπον διασώσεως της περιοχής του Σοχού εκ του ολοκαυτώματος, και οι οποίες θα κορυφωθούν με τον εγκαινισμόν του Επισκοπείου Σοχού, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Αριστείδου Χατζηχαρίσκου, κτήτορος και μεγάλου ευεργέτου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου-Σοχού και τον εγκαινισμόν του Φιλοξενείου Νέων της Ίεράς ημών Μητροπόλεως.

Παρακαλούμεν, όπως παραστήτε και τιμήσητε διά της παρουσίας σας τας εορτίους εκδηλώσεις της Ιεράς ημών Μητροπόλεως.  Ετικέτες