Στήριξη Ιερώνυμου στις απολυμένες καθαρίστριες (ΦΩΤΟ)

Loading...


Συνάντηση με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών είχε σήμερα το πρωί στο Αριεπισκοπικό Μέγαρο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Ο κ. Ιερώνυμος τάχθηκε στο πλευρό των απολυμένων γυναικών και δήλωσε διατεθιμένος να τις βοηθήσει σε ό,τι κι αν χρειαστούν. 

Όπως αναφέρει το ecclesia.gr «Να υπάρξει κατανόηση και από τις δύο πλευρές, για να βρεθεί λύση» ζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την συνάντηση που είχε με το συντονιστικό των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών και τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Εφοριακών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Το συντονιστικό των καθαριστριών ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν υπογραμμίζοντας πως «ζητήσαμε από τον Αρχιεπίσκοπο τη βοήθειά του για τον δύσκολο αγώνα μας, που έχει φτάσει ψηλά με την αγάπη του λαού».

Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε πως «οι πόρτες της Αρχιεπισκοπής είναι ανοιχτές για τον κάθε άνθρωπο. Δεν θα μπορούσαν, λοιπό΄ν, να είναι κλειστές για τις καθαρίστριες που δίνουν τον αγώνα τους. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η Εκκλησία ενδιαφέρεται για κάθε άνθρωπο που έχει προβλήματα». Ο Αρχιεπίσκοπος επεσήμανε πως θα μεταφέρει τα προβλήματα και την αγωνία του συντονιστικού στους αρμόδιους και θα επιμείνει να υπάρξει κατανόηση.

Ευχήθηκε, ωστόσο, και οι δύο πλευρές να δείξουν κατανόηση, για να βρεθεί λύση.  

Φωτογραφίες Χρήτος ΜΠόνης-eurokinissiΕτικέτες