Σειρά επαφών του Αρχιεπισκόπου με θεσμικούς φορείς (ΦΩΤΟ)

Loading...


Συνεχίζονται και σήμερα οι επαφές του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με θεσμικούς παράγοντες. Το κατώφλι του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου πέρασε σήμερα το πρωι ο Αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης..

«Η Εκκλησία παράγει πολιτισμό» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Νίκο Ξυδάκη.

Ο κ. Ξυδάκης επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο και χαρακτήρισε την επίσκεψη αυτή «όχι μόνο εθιμοτυπική, αλλά και ουσιαστική σε έναν πολύτιμο φίλο. Ο Αρχιεπίσκοπος, εξάλλου, μας τιμά με την φιλία του από τον καιρό που ήταν Μητροπολίτης» είπε ο κ. Ξυδάκης.

«Η Εκκλησία πέρα από όλα τα άλλα παράγει και Πολιτισμό» επεσήμανε ο Αρχιεπίσκοπος κι προσέθεσε πως «έχουμε πολλά θέματα να συζητήσουμε και να εξετάσουμε. Ήταν μία πρώτη συνάντηση και θα συνεχίσουμε για να έχουμε καλά αποτελέσματα». 

Φωτογραφίες Χρήστος Μπόνης-eurokinissi

Νωρίτερα είχε δει την κυρία Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, τ. Υφυπουργό Υγείας και τον κ. Δασκαλάκη, Κοσμήτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Παν/μίου Αθηνών.Ετικέτες