Ποιμαντική επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το Ναύπλιο επισκέφτηκε την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος κι ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος.

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τα Θυρανοίξια στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Ανυφί Ναυπλίας και κατόπιν μίλησε σε μαθητές του Ναυπλίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου κτίστηκε με δαπάνες του Αδριανού Δήμα κάτοικου της περιοχής, εις ανάμνηση του γιού του Γεωργίου που πριν μερικά χρόνια έχασε την ζωή του από τροχαίο, στο σημείο που χτίστηκε η εκκλησία.

Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε την συμπαράσταση του στον κ. Δήμα και όπως ο ίδιος είπε ήρθα να εκπληρώσω την επιθυμία του πατέρα προς τον γιο του.

Ο Αρχιεπίσκοπος μετά την συνάντηση με τα παιδιά θα τελέσει τον Αγιασμό στο νέο εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος. Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Αργολίδος Ι.Ανδριανός και Ι. Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, οι δήμαρχοι Ναυπλίου Δ .Κωστούρος και Άργους Δ. Καμπόσος, η πρώην βουλευτής Ε. Παπαδημητρίου και πάρα πολύς κόσμος.

ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO1.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO3.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO4.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO5.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO6.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO7.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO8.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO10.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO11.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO12.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO13.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO14.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO15.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO16.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO17.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO18.jpg
ARXIEPISKOPOS_NAUPLIO19.jpg


Ετικέτες