Ο Σιατίστης Παύλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Φροντιστηρίου Υποψηφίων Κατηχητών της Αποστολικής Διακονίας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Σπουδαστριών και των Σπουδαστών, μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας του Φροντιστηρίου Υποψηφίων Κατηχητών της Αποστολικής Διακονίας, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννου του Κυνηγού (Λεωφ. Βουλιαγμένης).

Την Aκολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, Εισηγητής του Σεμιναρίου, ο οποίος στο τέλος της ευλογίας απηύθυνε σύντομο Χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους καθηγητές και σπουδαστές, τονίζοντας το μεγαλείο της Αγάπης του ανθρώπου προς τον Θεό και προς τον συνάνθρωπο, ιδεώδες με το oποίο πρέπει να εμφορείται ο κατηχητής στο ύψιστο έργο του. Ευχήθηκε δε υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο σε όλους τους συντελεστές αυτής της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της Αποστολικής Διακονίας, στον Γενικό Διευθυντή, Επίσκοπο Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο, στους Διευθυντές – Πατέρες του Οργανισμού, στους κ. Καθηγητές, στους Συνεργάτες του Γραφείου Κατηχήσεως και όλως ιδιαιτέρως, «στην ψυχή του Φροντιστηρίου»‘, στους Σπουδαστές του.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Νικολόπουλος, Α´ Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου και Προϊστάμενος του ως άνω Ιερού Ναού, ο αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερος Λεωνίδης Ψαριανός, Διευθυντής Διοικητικού – Οικονομικού και αιδεσ. Πρωτ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, Συνεργάτης του Γρ. Εκδόσεων. Με τη συνοδεία εκκλησιαστικών ύμνων και παραδοσιακών τραγουδιών από τη χορωδία του Φροντιστηρίου υπό τη διεύθυνση του καθηγητού κ. Ηλία Φραγκάκη, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε σ’ όλους τους παρισταμένους την πίτα και ο προϊστάμενος του Γραφείου Κατηχήσεως και Νεότητος κ. Ιωάννης Βιδάλης προσέφερε τα αναμνηστικά δώρα-βιβλία στους κερδίζοντες τα φλουριά.

image006.jpg
image007.jpg
image008.jpg
image009.jpg
image010.jpg
image011.jpg
image012.jpg
image013.jpg
image014.jpg

 Ετικέτες