Διαψεύδουν συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου την συνεργασία με την Κατερίνα Γκαγκάκη

Loading...


Διαψεύδουν κατηγορηματικά συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, τα δημοσιεύματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σύμφωνα με τα οποία η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Κατερίνας Γκαγκάκη ανέλαβε… Image maker του προκαθημένου της ελλαδικής εκκλησίας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα «η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με στόχο να αναδείξει και να προωθήσει το φιλανθρωπικό έργο του κ. Ιερώνυμου». Συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου, εμφανώς ενοχλημένοι, σχολίασαν στο protothema.gr πως «η εταιρεία της κυρίας Γκαγκάκη συνεργάζεται με την ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και πως δεν είχε, ούτε έχει σχέση με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και προσωπικά με τον Αρχιεπίσκοπο. Και φυσικά ουδέποτε ανέλαβε να προωθήσει το φιλανθρωπικό έργο του».

Μετά το «διαζύγιο» της με τον ΑΝΤ1 -για μια σχεδόν δεκαετία βρισκόταν στο τιμόνι της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού- η Κατερίνα Γκαγκάκη μαζί με τον στενό της συνεργάτη Κώστα Τσολάκη προχώρησαν στην ίδρυση εταιρείας δημοσίων σχέσεων και έφτασαν έως την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», με την οποία συμφώνησαν να συνεργαστούν.Ετικέτες