Αγιασμός στον Βρεφονηπιακό Σταθμό «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ»(ΦΩΤΟ)

Loading...


Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του «Βαφειαδακείου» Ιδρύματος στους Αγ. Αναργύρους, από τον Πρωτοσύγκελλον της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Προεδρεύοντα του Ιδρύματος Αρχιμ. π. Συμεών Βολιώτη.

   Παρέστησαν ο Γενικός Διευθυντής του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πρωτ. π. Βασίλειος Χαβάτζας, ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Χημείας κ. Παναγιώτης Σίσκος , Γραμματέας του Δ.Σ του Ιδρύματος, Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ», πατέρες από τις ενορίες της περιοχής και οι γονείς των παιδιών. Ο Αγιασμός τελέστηκε στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του σταθμού, η οποία είναι ένας νέος και όμορφος χώρος του σταθμού, ο οποίος κατασκευάστηκε με δαπάνες του Ιδρύματος φέτος το καλοκαίρι.

 O Πρωτοσύγκελλος μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Προέδρου του Ιδρύματος και διαβεβαίωσε τους γονείς και το προσωπικό του Ιδρύματος ότι μέριμνα του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος θα είναι η παροχή κάθε συνδρομής ώστε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός να παραμείνει στο υψηλό ποιοτικό επίπεδο, στο οποίο ήδη βρίσκεται.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του «Βαφειαδακείου» φιλοξενεί φέτος 167 παιδιά και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς στην Ελλάδα.
Τα έξοδα λειτουργίας του Βρεφονηπιακού Σταθμού καλύπτονται κατά 50% από το «Βαφειαδάκειον» Ίδρυμα και κατά 50% από το Γενικό Φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
 

 

 

 

 Ετικέτες