Σκληρή απάντηση Αρχιεπίσκοπου σε Μαλά-AΚΕΛ για επένδυση στο ΦΑ

Loading...


Σκληρή απάντηση στους Σταύρο Μάλα και Άντρο Κυπριανού έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, για τις δηλώσεις τους αναφορικά με την πρόθεση της εκκλησίας να επενδύσει στο φυσικό αέριο.

Δεν τους ρώτησα ήταν η απάντηση του Αρχιεπισκόπου στις χθεσινές δηλώσεις Άντρου Κυπριανού και Σταύρου Μαλά για την πρόθεση της εκκλησίας να επενδύσει στο φυσικό αέριο.Τους κάλεσε δε να κοιτάξουν τα δικά τους και να αφήσουν ήσυχη την εκκλησία.

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος, Σταύρος Μαλάς, συμβούλευσε χθες την εκκλησία να επενδύσει στην επιχείρηση μετάδοσης, όπως είπε, περισσότερης πνευματικότητας στο ποίμνιο και λιγότερο υλισμό.

Ο Άντρος Κυπριανού, δε, είπε ότι η εκκλησία πρέπει να έχει ως προτεραιότητα το πνευματικό έργο που πρέπει να διαδραματίζει.

Η εκκλησία ξέρει το καθήκον της,  απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος, προσθέτοντας ότι δεν κάνει επιχειρήσεις, αλλά επενδύσεις προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πολυσχιδές έργο της.

Το πρώτιστο έργο μας, συμπλήρωσε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας, είναι η αγάπη και η θρησκευτική καθοδήγηση του λαού. Όπως είπε, δεν καταπιάνονται οι ίδιοι με τις επενδύσεις, αλλά το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουν.
Μας ενημερώνουν και θέλουν τον τελευταίο λόγο από εμάς, είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος, Σταύρος Μαλάς, συμβούλευσε χθες την εκκλησία να επενδύσει στην επιχείρηση μετάδοσης, όπως είπε, λιγότερου υλισμού και περισσότερης πνευματικότητας στο ποίμνιο.

Ο Άντρος Κυπριανού, δε, είχε δηλώσει ότι η εκκλησία πρέπει να έχει ως προτεραιότητα το πνευματικό έργο που πρέπει να διαδραματίζει.

Η εκκλησία βρίσκεται σε διαβουλεύσεις για συμμετοχή σε κοινοπραξία που υπέβαλε ήδη αίτηση για τον 2ο γύρο αδειοδότησης.

Πληροφορίες του Σίγμα αναφέρουν ότι πρόκειται για κοινοπραξία κυπροισραηλινών συμφερόντων.