Πρωτοχρονιά στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Loading...


Την Τετάρτη, 1η  Ιανουαρίου 2014, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Βασιλείου, η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος θα λειτουργήσει στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη Λευκωσίας συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Ακολούθως, περί το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στις 10.00΄ π.μ., ο Μακαριώτατος θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τω νέω έτει, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, της Α.Ε. του Πρέσβεως της Ελλάδος κ. Βασίλη Παπαιωάννου και των άλλων πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της νήσου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Στρόβολο, την Τετάρτη, 1η Ιανουαρίου 2014, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου του ομώνυμου Ιδρύματος στην Αγλαντζιά.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος Την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στην Αγρυπνία που θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Αγίου Ηρακλειδίου στο Πολιτικό

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
     26 Δεκεμβρίου 2013.