Μεσαορίας Γρηγόριος: Το 2014 να φέρει απελευθέρωση της πατρίδας μας

Loading...


Ποιμαντικές Επισκέψεις στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια

Με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα επισκέψεις, ποιμαντικής φροντίδας, σε Ευαγή Ιδρύματα, Στέγες Ευγηρίας, Στέγες φροντίδας ηλικιωμένων και Πολυδύναμα Κέντρα ηλικιωμένων, καθώς επίσης, σε Στέγες παιδιών και εφήβων και σε ειδικές σχολές μαθητών.

Επίσης, τελούνται εκκλησιασμοί στις Εκκλησίες των ευαγών Ιδρυμάτων και των Κεντρικών Φυλακών.
Επίσης, τακτικές επισκέψεις πραγματοποιούνται και από τους εφημέριους κληρικούς των κατά τόπους ενοριών και τους θεολόγους από την Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Αυτές τις ημέρες, μέσα στα πλαίσια των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου πραγματοποίησε, εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου,  μια από τις τακτές επισκέψεις στα ανωτέρω Ιδρύματα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο Επίσκοπος Μεσαορίας, είχε την ευκαιρία άμεσης επικοινωνίας με τους ενοίκους και το προσωπικό των Ιδρυμάτων, στους οποίους μετέφερε την πατρική αγάπη και τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας.

Επίσης, μέσα στα πλαίσια των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Μεσαορίας Γρηγόριος μίλησε για το θεολογικό νόημα της εορτής της Γεννήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, καθώς και το ευρύτερο κοινωνικό και ανθρωπιστικό περιεχόμενο της εορτής της σαρκώσεως του Υιού και Λόγου του Θεού.

Επίσης ευχήθηκε η νέα χρονιά 2014 να φέρει, με τη βοήθεια του Θεού, καλύτερες ημέρες για την πατρίδα καθώς και την ειρήνη και την απελευθέρωση στην πατρίδα μας.

1