Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα, 4 – 6 Δεκεμβρίου

Loading...


O Mακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος σήμερα χοροστάτησε και κήρυξε κατά την ακολουθία του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στη Λευκωσία.

Την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012, το εσπέρας, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λυκαβητού στη Λευκωσία. Την επομένη, το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012, το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στη Λευκωσία. Το εσπέρας, της ιδίας, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη. Την επομένη, το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Στέγης στην Κακοπετριά.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσοαρίας κ. Γρηγόριος την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λυκαβηττού στη Λευκωσία.