Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Κύπρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

Loading...


Δώρα και ευχές μοίρασε στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της επίσκεψης ανέφερε: «Αξιωθήκαμε και φέτος να έρθουμε εδώ στο Νοσοκομείο Πάφου να δούμε τους ασθενείς να τους πούμε τα περαστικά και τα Χρόνια τα Πολλά».

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος  αντάλλαξε ευχές με το Διευθυντή αλλά και το υπόλοιπο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ,και τους  συνεχάρη   για την προσφορά τους, που είναι ένα δόσιμο ολοκληρωτικό προς τον συνάνθρωπο μας – όπως είπε- και δεν πληρώνεται με τίποτα.

Διότι συνέχισε, «το να δίδει κανείς όλο τον εαυτόν του στον άλλο, είναι και αρετή και ο μόνος που μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτό είναι ο δωριοδότης Θεός».

Μαζί με τα Χρόνια τα Πολλά, σημείωσε ο Αρχιεπίσκος, τους ευχόμαθε ό,τι καλό να δώσει ο Θεός στους γιατρούς μας, ώστε  να προσφέρουν πάντοτε όλο το καλό εαυτό τους στους ασθενείς, αλλά και στους ασθενείς μας ταχεία ανάρρωση, να παν στους δικό τους  σπίτι και να συνεχιστεί η πορεία της ζωής τους ομαλά, και με υγεία.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β` καταλήγοντας ευχήθηκε όπως οι οικονομικές  δυσκολίες που ενέσκυψαν προσφάτως στην πατρίδα μας να φύγουν και να ανατείλουν καλύτερες ημέρες για την πατρίδα μας και για τον λαό μας.