Ο Δήμος Αμμμοχώστου εισφέρει για αγορά εικόνων στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Εξορινού

Loading...


Το συμβολικό ποσό των 1.500 ευρώ για την αγορά τριών εκκλησιαστικών εικόνων για τις ανάγκες τέλεσης της θείας λειτουργίας, που θα πραγματοποιείται μια φορά το μήνα στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Εξορινού, που βρίσκεται στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου, αποφάσισε να συνεισφέρει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τη δεύτερη λειτουργία στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Εξορινού, την περασμένη Κυριακή, ο Δήμος Αμμοχώστου  αποφάσισε να συνεισφέρει συμβολικά το συγκεκριμένο ποσό προς την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου για την αγορά των τριών εκκλησιαστικών εικόνων – μια εκ των οποίων θα είναι του Αγίου Γεωργίου. 

Καλεί, εξάλλου, τους Δημότες που χαιρέτησαν την επαναλειτουργία μετά από τόσα χρόνια του ιστορικού ναού, να συνεισφέρουν στην Μητρόπολη ό,τι μπορούν για να συμπληρωθεί το ποσό για τις εικόνες. «Η εκκλησία αυτή», γράφει η ανακοίνωση, «που παρέμεινε βουβή για 57 χρόνια άρχισε να ζωντανεύει και πάλι με τη θεία λειτουργία, προσφέροντας μια πνευματική φωλιά για όλους τους πιστούς».Ετικέτες