Η Εκκλησία της Κύπρου ζητάει τα σχόλια του ποιμνίου για την Πανορθόδοξη

Loading...


Μετά την αντίδραση του Μητροπολίτη Λεμεσού για την επερχόμενη Πανορθόδοξη Σύνοδο, Ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την Μεγάλη και Αγία Σύνοδο και ζητά τα σχόλια των πιστών. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

 

Με τη Χάρη του Θεού, η Ορθόδοξη Εκκλησία οδεύει προς πραγματοποίηση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη από τις 16 έως τις 27 Ιουνίου.

Η Εκκλησία της Κύπρου θέλοντας να ενημερώσει το ποίμνιό Της σχετικά με την όλη προβληματική, που θα απασχολήσει τις εργασίες της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου και ταυτόχρονα να δεχθεί τα σχόλια και τον προβληματισμό του ευσεβούς λαού της, στην παρούσα ιστοσελίδα δημοσιεύει τα εγκριθέντα κείμενα, τόσο υπό των Προσυνοδικών Συνάξεων, όσο και υπό των Συνάξεων των Προκαθημένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Ως εκ τούτου, θα έχουμε τη δυνατότητα, μέσα από την ιστοσελίδα αυτή, αφ’ ενός μεν να μελετήσουμε τα κείμενα αυτά, ώστε να έχουμε ιδίαν άποψη και αφ’ ετέρου να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας, τις ανησυχίες και τις εισηγήσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν δεόντως από την Εκκλησία της Κύπρου και ληφθούν υπόψη από την Ιερά Σύνοδό Της. 

Ἐπισκεφθεῖτε την Ἱστοσελίδα: http://holysynod.cy.net/Ετικέτες