Βόζεμπεργκ: “Είναι μια αποσπασματική και ουσιαστικά χάριν επικοινωνίας πρόταση”

Loading...


«Έπρεπε να έχει να ανοίξει ο διάλογος οργανωμένα και συστηματικά και όχι επικοινωνιακά», δήλωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για το κοινό ανακοινωθέν Πολιτείας – Εκκλησίας της Ελλάδος, σχετικά με τον εξορθολογισμό των σχέσεών τους.

«Είναι μια αποσπασματική και ουσιαστικά χάριν επικοινωνίας πρόταση. Έχει πάρα πολλά ερωτηματικά, που θα τα δούμε την επόμενη μέρα, αν αυτό προχωρήσει σε συμφωνία και καταλήξει, πώς δηλαδή αλλάζει ο χαρακτήρας των δημοσίων υπαλλήλων», παρατήρησε η κ. Βόζεμπεργκ, διευκρινίζοντας πως «γίνεται χάριν σκοπιμότητας για να υπάρξουν αυτές οι αμέσως εξαγγελθείσες θέσεις εργασίας».

«Δηλαδή απολύουμε κάποιους ιερείς, τους αίρουμε τη μονιμότητα και προσλαμβάνουμε κάποιους άλλους; Και με ποια κονδύλια και πώς αυτό έχει εξασφαλιστεί, τη στιγμή που δεν έχουμε απεμπλακεί από τις συμφωνίες μας με τους εταίρους;», διερωτήθηκε, σημειώνοντας πως υπάρχουν «ζητήματα τα οποία προκύπτουν αμέσως μετά την αναγγελία αυτής της πρόθεσης συμφωνίας και είναι ένα θέμα που θα το συζητούμε μέχρι να πούμε ότι μπορεί να καταλήξει και πραγματικά να οδηγήσει σε μία σωστή κατεύθυνση».

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr  Ετικέτες

 • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr