Το τέλος του Ερντογάν, το κτύπημα του Ισραήλ επί του Ιράν και ο επίγειος Αρμαγεδδών

Loading...


Έχοντας υπερφυείς πληροφορίες από χαρισματικούς ασκητές και γερόντισσες, ο μητροπολίτης Μόρφου π. Νεόφυτος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Δεν θα γίνουν σοβαρά πράγματα όσο ζει ο Ερντογάν. Τα σοβαρά θα γίνουν όταν πέσει ο . Να το έχετε αυτό σαν σημείο». Εισέτι, ο ίδιος ιεράρχης είχε υπογραμμίσει επίσης ότι: «Πριν την επίθεση της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας, θα προηγηθεί ένας σεισμός μεγάλος στην Ελληνική επικράτεια, αυτός ο σεισμός θα προκαλέσει μετακίνηση πληθυσμού. Την ίδια εποχή, ακριβώς μετά δηλαδή, κοντά σε αυτό το γεγονός. Σεισμός όταν λέμε εννοούμε γεωφυσικός σεισμός και θα είναι μεγάλου μεγέθους».

Έτι δε, πέραν αυτών, ο ίδιος Μητροπολίτης είχε επιπλέον τονίσει αυτό που του είχε αποκαλύψει ο μακαριστός Γέροντας Θεόδωρος Αγιοφαραγγίτης της Κρήτης (+ 28-4-2016): «Παιδιά μου θα πίνεται τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι εχτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας! Τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα! Και την ίδιαν εποχήν, ή λίγον πιο πριν, θα πέσει ο Ερντογάν!».

Συνεχίζω στο υλικό πεδίο. Αν και σκοπίμως συγκεκαλυμμένα, τα διεθνικά γεγονότα τρέχουν υπογείως και με ρυθμούς άγριας καταιγίδας. Τα παγκόσμια σχέδια των διεθνών Σιωνιστών υλοποιούνται με σατανική μεγαλοπρέπεια και λεπτομέρεια. Βήμα-βήμα. Ένα προς ένα. Από την Αγία Αποκάλυψη του Ιωάννου όσο και από τις ρήσεις ή/και τις γραφές των αγίων, γνωρίζουμε ότι ο καιρός για την διεξαγωγή των τελευταίων φάσεων του Γ’ Γενικού Πολέμου είναι προ των πυλών. Αφού, πλέον, όλα τα προρρηθέντα περί των «σημείων των καιρών» έχουν ήδη εμφανισθεί. Όλα αυτά που εδώ και 20 αιώνες μας έχουν προφητεύσει οι άγιοι της Εκκλησίας μας έχουν ήδη φανερωθεί. Εμφανισθεί. Όλα. Πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε πια στο «ανοιχτό κόκκινο».

Κατά τις προρρήσεις των αγίων, ο επερχόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα έχει τρία κεντρικά θέρετρα ή γεωγραφικές περιοχές κατά τις 3 τελευταίες του φάσεις: 1. Τον Ευφράτη ποταμό (διέρχεται από Τουρκία, Συρία και Ιράκ). 2. Την Ιερουσαλήμ (και ειδικώς τη Νεκρά Θάλασσα). Και, τέλος, 3. Την Κωνσταντινούπολη. Επιπροσθέτως, κατά τους αγίους όσο κατά χαριτωμένους ασκητές, των 3 τελικών φάσεων του Γ’ ΠΠ θα προηγηθούν: Α. Το αναμενόμενο ατύχημα ή συμβάν τύπου Ιμίων στο Αιγαίο. Β. Ο βραχύχρονος Ελληνο-Τουρκικός πόλεμος των 3-4 ημερών. Και, τέλος, Γ. Ο Ρώσο-Τουρκικός πόλεμος των 1-2 εβδομάδων (περισσότερα στο νέο βιβλίο μου: «ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, κλπ», εκδόσεις Αγαθός Λόγος).

Με αυτά κατά νου, μια προσεκτική ματιά στον χάρτη αναδεικνύει την γείτονα Τουρκία ως το γεωγραφικό επίκεντρο όλων αυτών των επερχόμενων γεγονότων και φρικτών εξελίξεων. Κατ’ επέκταση ή εξ ορισμού, ο ίδιος ο γεωγραφικός χάρτης τοποθετεί και αναδείχνει τον κ. Ερντογάν ως το κεντρικό πρόσωπο, τον βασικό παίκτη ή την διεθνή φιγούρα, σε σχέση ή αναφορικά με τον επερχόμενο επίγειο Αρμαγεδδώνα.

Με μια μόνον φράση: Η και ο Ερντογάν είναι το θανατηφόρο, το μοιραίο και το ιστορικώς άτυχο «δίδυμο» του επερχόμενου Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Με την Τουρκία να επιδρά, να επηρεάζει και να συνορεύει με όλες τις επίμαχες χώρες και περιοχές-πολεμικά-θέρετρα και τον Ερντογάν να προετοιμάζει, ως βασικός ενορχηστρωτής και πυροκροτητής, την περεταίρω ανάφλεξη του επερχόμενου όσο και εν εξελίξει παγκοσμίου πολέμου. Σας θυμίζω ότι ο Γ’ ΠΠ «πιάστηκε από κάτω» με τον εμφύλιο στη Συρία. Από τις 15-3-2011.

Αυτή η γεω-οικονομο-πολιτική κατάσταση έχει θέσει και την χώρα μας στο μάτι της διεθνικής φωτιάς και του πολεμικού κυκλώνα. Την έχει τοποθετήσει μέσα σε μια σιγοκαίουσα, άτυπη, αλλά, εντούτοις, άκρως εμπόλεμη διεθνική κατάσταση. Πολλά γίνονται πια σε ολόκληρη την υφήλιο, αλλά λίγα ανακοινώνονται ή λέγονται επισήμως. Είναι βλέπετε και αυτό ένα Σιωνο-σχέδιο, να μας πιάσουν όλους στον ύπνο. Εν κοιμήσει. Απροετοίμαστους.

Δυστυχώς. Και κρίμα. Σήμερα υπάρχει γενική τύφλωση. Άγνοια. Οι συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων έχουν νου και μάτια, αλλά όμως ούτε καταλαβαίνουν ούτε νοούν ούτε και βλέπουν αυτά που έρχονται. Και μάλιστα, όταν τους λες κάτι περί συρράξεων, Γ’ ΠΠ, κλπ, σε χλευάζουν. Σε λοξο-στραβοκοιτάζουν. Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι μετά τις αμέτρητες γιγα-βόμβες και τα πυρηνικά απόβλητα που θα πέσουν, περί τέλος του φρικτού Γ’ ΠΠ θα ανοίξουν επιτέλους και τα μάτια των πολλών. Όλοι όσοι επιζήσουν, θα δουν και θα ερμηνεύσουν πολύ εύκολα πλέον και αναδρομικά το τι είχε ενδιαμέσως συμβεί. Πανεύκολα. Θα φρίξουν τότε οι ίδιοι. Και φυσικά θα αλλάξουν εκ θεμελίων. Από φόβο. Οβιδιακά!

Συνεχίζω. Οι επόμενοι μήνες φαίνεται ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολοι και άκρως θερμοί για την Ελλάδα. Και όχι μόνον. Οι εωσφόρο-σιωνιστές, οι απόγονοι του Ιούδα, τα έχουν ήδη όλα έτοιμα σε σχέση με την προσχεδιασμένη από τους ίδιους παγκόσμια ανάφλεξη. Για τον Γ’ ΠΠ. Είναι όλα έτοιμα για την επόμενη φάση του επίγειου Αρμαγεδδώνα. Όλα. Τα πάντα. Η από τους νεοταξίτες προσχεδιασμένη τουρκική καθοδήγηση και προκλητικότητα, που ολοένα αυξάνεται συστημικά και φουντώνει, θα φτάσει στο σημείο να λάβει χώρα τόσο το πολυδιαφημισμένο ατύχημα ή μέγα συμβάν στο Αιγαίο. Κλπ. (περισσότερα στη νέα μου εκπομπή στο YOUTUBE, OΔΥΣΣΕΙΑ TV: EΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΑΤΥΧΗΜΑ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ).

Προσέτι, όπως ήδη ανέφερα και ανωτέρω, κεντρικό κλειδί για να «ξεκλειδωθεί» η επόμενη φάση του Γ’ ΠΠ είναι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κ. Ερντογάν. Ο οποίος έχει ελληνική καταγωγή. Από το χωριό Ποταμιά της Ριζούντας του Πόντου. Μάλιστα δε, ο Ερντογάν, σε περιοδεία στην περιοχή της Ριζούντας πριν λίγα χρόνια, επισκέφθηκε και το χωριό καταγωγής των γονιών του: την Ποταμιά.

Ο προπάππος του, Erdogan, ήταν επικεφαλής αντάρτικης ομάδας Ελλήνων του Πόντου εναντίον των Τούρκων κατακτητών. Δηλαδή, ο Έλληνας πρόγονος του σημερινού Σουλτάνου πολεμούσε τους Τούρκους.. Το δε επίθετο του προπάππου του Ερντογάν ήταν το εξισλαμισμένο Μπακάτογλου: Bakatoglu Memis. Τα φορολογικά βιβλία, από αρχεία του έτους 1850, στη στήλη εθνική καταγωγή έγραφε τη λέξη «εξισλαμισθείς» και στη στήλη ονοματεπώνυμο το νέο ισλαμικό όνομα. Βγάλτε εδώ τα δικά σας συμπεράσματα.

Και που είμαστε τώρα ή βρισκόμαστε σήμερα; Τι τρέχει και πάλι με την υγεία του Ερντογάν; Ο πρόεδρος της Τουρκίας έχει μέχρι σήμερα «πεθάνει» κάμποσες φορές. Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές και μυστικές υπηρεσίες επιμένουν πως ένα πολύ βαρύ και ανίατο νόσημα απειλεί όντως την ζωή του Τούρκου προέδρου. Σας υπενθυμίζω ότι η τελευταία που «πέθανε» ο Ερντογάν ήταν στις 22 Ιουλίου, όταν μέσω της ισραηλινής Wikipedia είχε ανακοινωθεί ένας ακόμη …θάνατός του. Η είδηση δεν ευσταθούσε.

Έτι δε, οι εισερχόμενες διεθνείς ειδήσεις και πληροφορίες επιμένουν ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ερντογάν είναι σοβαρότατο όσο και ανίατο. Μιλούν για ένα πολύ βαρύ και θανατηφόρο αυτοάνοσο νόσημα. Η εξέλιξη του οποίου απλώς έχει καταστεί δυνατόν να ελέγχεται μέχρι και σήμερα λόγω της προνομιακής ιατρικής φροντίδας που έχει ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Πολλοί αναφέρουν ότι στο «νέο παλάτι» του Ερντογάν λειτουργεί μία υπερσύγχρονη πολυκλινική, αποκλειστικά και μόνο για εκείνον. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οποιοσδήποτε άλλος θα είχε τελειώσει τη βιωτή του πριν από έναν χρόνο. Υπό την έννοια αυτή, είναι πάρα πολύ δύσκολη η εκτίμηση για τον χρόνο κατά τον οποίο ο πρόεδρος της Τουρκίας θα είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του. «Σύντομα δεν θα είναι ικανός για τίποτε», λένε πολλοί. Σημειώνουν μάλιστα οι ίδιες πηγές ότι ο τούρκος πρόεδρος έχει ήδη αντιμετωπίσει δύο καρκίνους (έντερο και προστάτη).

Μετά τα ανωτέρω και αφού ο εν εξελίξει Γ’ ΠΠ είναι από πολλές δεκαετίες πριν Σιωνο-προσχεδιασμένος: πλέον, δεν είναι τυχαίο ή απλή χρονική σύμπτωση και το γεγονός ότι αφρίζουν οι σημερινοί Οθωμανοί γιατί η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί εμπόδιο και μέγα βάσανο στα επεκτατικά τους σχέδια. Βλέπετε, η Τουρκία εξακολουθεί να θεωρεί τους Έλληνες ως δικούς της ραγιάδες.

Για τους σχιστομάτες Μογγόλους που ήρθαν στην δική μας και Ελληνική Μικρά Ασία, περί τον 13ο – 14ο αιώνα, οι Έλληνες είναι ή θεωρούνται ακόμη ως ξυπόλητοι, ραγιάδες Ρωμηοί και υποτελείς. Ξεχνούν οι σημερινοί και γνήσιοι απόγονοι των Μογγόλων ότι οι Έλληνες πρόγονοί μας ζούσαν στην τρισένδοξη Ελλάδα της Μικράς Ασίας τουλάχιστον 2.500 χρόνια πριν καν εμφανισθούν οι άξεστοι, άγριοι, αγράμματοι και απολίτιστοι τούρκο-ασιάτες στην περιοχή. Ναι!, το ξαναγράφω: τουλάχιστον 2.500 χρόνια πριν..

Εν κατακλείδι, είναι πλέον φανερό από όλες τις διεθνείς καταστάσεις και συγκυρίες ότι υπάρχει σε εξέλιξη μια κίνηση στρατηγικής περικύκλωσης της Ελλάδας, κυρίως μέσω Σκοπίων και Αλβανίας. Οι Εβραίοι της οικογένειας Ρόθστσιλντ, μαζί με τα παγκόσμια και επίχρυσα πιόνια τους, τα έχουν όλα μιλημένα. Σιωνο-στημένα: και στις δύο πλευρές του Αιγαίου. Και μάλιστα, με πολυκαιρισμένο, λεπτομερέστατο και άτεγκτο στοχο-χρονο-διάγραμμα.

Το ατύχημα ή μέγα συμβάν λείπει για την ώρα, ως ο βασικός διεθνικός πυροκροτητής της επόμενης φάσης του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Εξάλλου, τα ίδια είχαν κάνει οι διεθνείς Εβραίο-Σιωνιστές με το επίσης προσχεδιασμένο ή στημένο γεγονός-αφορμή στις 28 Ιουνίου 1914: με την τότε δολοφονία του Αρχιδούκα Φερδινάνδου και διάδοχο του θρόνου της Αύστρο-Ουγγαρίας. Στο Σαράγεβο: για να ξεκινήσει μετέπειτα ο προσχεδιασμένος, φρικτός και πολύνεκρος Α’ ΠΠ. Ή, ομοίως, με το κτύπημα των Ιαπώνων στο Περλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου 1941: για να μπει στη συνέχεια δικαιολογημένα, στοιχημένα και στην ακριβή γεωπολιτική της ώρα η Αμερική στον Β’ ΠΠ και να γείρει έτσι η τελική έκβαση του πολέμου υπέρ των Συμμάχων.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr