Στην Παναγία Σουμελά ο Βασίλης Λεβέντης: «Η Παναγία να φυλάει την Ελλάδα» (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ

του Γιώργου Νταλιάρη

Προσκεκλημένος των διοργανωτών του 18ου Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων που διεξάγεται στην ήταν ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος είχε την ευκαιρία για άλλη μια φορά να προσκυνήσει την Εικόνα της Παναγίας του Πόντου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Λεβέντης βρέθηκε στο Βέρμιο, την Ιερά Εικόνα. Όπως είπε στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ είναι η πρώτη φορά που διέμεινε εκεί ένα βράδυ και είχε την ευκαιρία να προσευχηθεί, αλλά και να θαυμάσει το υπέροχο τοπίο. «Η Παναγία Σουμελά, η Παναγία των Ποντίων, να μας βοηθά. Να φυλάει την Ελλάδα να ξεπεράσουμε τους σκοπέλους», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης, που αναφερόμενος στη γενικότερη κατάσταση στη χώρα αλλά και στην περιοχή μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, δήλωσε: «Χρειάζεται νηφαλιότητα. Οχι στις ενέργειες που θα προκαλέσουν μεγαλύτερο κακό.

Την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μίλησε στην τελευτή έναρξη του Συναπαντήματος ενώ συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμων.
«Δεν επιτρέπεται υπουργοί να αμφισβητούν γενοκτονίες, αλλά ευτυχώς, φαίνεται ότι μετανοούν», είπε σε μια αποστροφή του λόγου του σε μια ευθεία αναφορά στη δήλωση του Νίκου Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων.

1707leven (1).JPG
1707leven (2).JPG
1707leven (3).JPG
1707leven (4).JPG
1707leven (5).JPG
1707leven (6).jpg
1707leven (7).jpg