Πρεβέζης Χρυσόστομος: Σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε

Loading...


Τις θερμές ευχαριστίες του προς τον λαό της πόλης, ο οποίος, όπως ανέφερε, τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή της ενθρόνισής του στην Πρέβεζα εξέφρασε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως-Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, μιλώντας στην προχθεσινή πανηγυρική λειτουργία  που τελέστηκε  στον Άγιο Χαράλαμπο.

Σύμφωνα με τη Δημ.Ραδιοφ.Πρέβεζας,ο Σεβασμιότατος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μετά τις δύσκολες στιγμές που περνά ο λαός μας θα έρθουν καλύτερες μέρες, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος θα σταθεί δίπλα σε όλους όσους έχουν  ανάγκη.

Τον Σεβασμιότατο καλωσόρισε ο ιερέας του Αγίου Χαραλάμπους Πατέρας Δημήτριος, υπογραμμίζοντας ότι ο λαός έχει ανάγκη  από άξιους ποιμενάρχες όπως είναι κατά κοινή ομολογία ο νέος Μητροπολίτης.

Αμέσως μετά την  θεία λειτουργία στην οποία  συλλειτούργησε και ο Μητροπολίτης Άρτης Ιγνάτιος, ο οποίος επίσης ευχαρίστησε τον λαό της περιοχής για την αγάπη του για όσο καιρό ήταν τοποτηρητής. Στην συνέχεια  ο Σεβασμιότατος κατευθύνθηκε στο επισκοπείο της Μητρόπολης όπου δέχτηκε τους πιστούς.