Περιστερίου Χρυσόστομος για το Κοινωνικό Φροντιστήριο: Ανεπανάληπτο έργο

Loading...


Μεγάλη συγκίνηση στην κοπή πίτας του πρώτου Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην πόλη του Περιστερίου

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στην κατάμεστη, από 500 άτομα και πλέον, αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσόστομου, η κοπή της πίτας του Πρώτου Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην πόλη μας. Στη συνέχεια δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και εικόνες στους εθελοντές συμμετέχοντες καθηγητές και ακολούθησε η ενημέρωση γονέων για την πρόοδο των παιδιών τους.
Στην ομιλία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι ένα ανεπανάληπτο κοινωνικό έργο για την πόλη μας. Οι διδάσκοντες αφιερώνουν αφιλοκερδώς πολύτιμο χρόνο για να αναπληρώσουν τα κενά των μαθητών, ώστε να συμμετέχουν με αξιώσεις στις εξετάσεις και οι οποίοι αδυνατούν να πάνε σε ιδιωτικά φροντιστήρια. Η προσφορά των καθηγητών είναι μεγάλη και τους ευχαριστούμε για το κοινωνικό τους έργο αφού δίνουν τα φώτα της παιδείας στα παιδιά μας. Τέλος ευχαριστούμε την ψυχή του Πρώτου Κοινωνικού Φροντιστηρίου και επιστημονικό υπεύθυνο καθηγητή Γιώργο Βαθιώτη».

1

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr