Π. Νικόλαος:«Έχουμε κάνει το κουμάντο μας»(video)

Loading...


Πριν λίγες μέρες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσάλονίκης, περιέγραψε την οικονομική κατάσταση της εκκλησίας ως τρομερά δύσκολη.

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, κ. Νικόλαος όμως έρχεται να ανατρέψει τα λεγόμενα του Αρχιεπισκόπου λέγοντας:«Όσα είπε ο αρχιεπίσκοπος αφορούν στην διοίκηση της Ιεράς Συνόδου και όχι σε όλες τις μητροπόλεις» καθησυχάζοντας παράλληλα για την συνέχιση του μεγάλου Φιλανθρωπικού έργου που επιτελείται στην Φθιώτιδα.
Ο κ.Νικόλαος ζητά την στήριξη της πολιτείας για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και την συνέχιση του φιλανθρωπικού έργου, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτηρίζει «μεγάλο παραμύθι» τα όσα λέγονται για την μεγάλη εκκλησιαστική περιουσία και τονίζει ότι τα έσοδα της Εκκλησίας είναι πολύ μικρότερα από όσα ίσως πιστεύει ο κόσμος, αφού πολλά ακίνητά της είναι ξενοίκιαστα και πολλά μισθώματα δεν εισπράττονται.

Δείτε το βίντεο:

{dailymotion}http://www.dailymotion.com/video/xullcu_y-yyyyyyyy-yyyyyy-yyyyy-yy-yyyyyyyy-yyy_news?start=32{/dailymotion}