Π. Καμμένος: Η Εκκλησία λέει την αλήθεια για τη συνάντηση για τα Θρησκευτικά

Loading...


Οι πολίτες πρέπει να πιστέψουν «κάθετα την », απάντησε ο ερωτηθείς ποιον πρέπει να πιστέψουν οι πολίτες για τα διαμειφθέντα στη συνάντηση -παρόντος και του ιδίου- που είχε συγκαλέσει ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου με τον και μέλη της κυβέρνησης για το θέμα των , όταν .

Ο κ. Ιερωνύμος προ ημερών αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της συνάντησης αυτής, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. , ο οποίος υποστήριξε πως ο επικαλέστηκε πρακτικά «δικής του συγγραφής και εμπνεύσεως» και έβαλε στο στόμα του και άλλων, λόγια τα οποία ουδέποτε ειπώθηκαν».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αληθινές Ειδήσεις», ο κ. Καμμένος τονίζει ότι η διαπραγμάτευση έχει τελειώσει, επισημαίνοντας ότι στις 20 του μηνός θα ληφθεί η απόφαση.

Αποκλείει διαφωνία εκ μέρους των βουλευτών των ΑΝΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι καμικάζι, ενώ διαψεύδει την ύπαρξη οποιασδήποτε «ψυχρότητας» μεταξύ του ιδίου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε εδώ:  Η κυβέρνηση καλύπτει Φίλη και επιμένει για τα θρησκευτικά

Κληθείς να σχολιάσει την όξυνση των επιθέσεων στο πρόσωπό του από τη Ν.Δ., με το σκεπτικό ότι «δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως καραμανλικός ο », είπε ότι «το μενού της ΝΔ το έχει αλλάξει ο κ. Σαμαράς». και πρόσθεσε: «Οι υβριστές του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης έχουν γίνει πρωτοκλασάτα στελέχη, ενώ οι νεοφιλελεύθεροι Ξαφά και Σκυλακάκης που δεν περνούσαν ούτε απέξω από την πόρτα του Καραμανλή έχουν γίνει κύρια στελέχη του κομματος». Σημειώνει ακόμη ότι «κανείς δεν δικαιούται από τη σημερινή ΝΔ να πιάνει στο στόμα του τον Καραμανλή».

Σε ό,τι αφορά την Ντόρα Μπακογιάννη, απέδωσε τις επιθέσεις της στο πρόσωπό του «στον φόβο της για την έρευνα της υπόθεσης της Siemens. Πρόσθεσε ότι η κ. Μπακογιάννη θα πρέπει να απολογείται στον ελληνικό λαό και να εξηγήσει γιατί ασκεί εσωτερική αντιπολίτευση στον .