Νίκος Αναδιώτης για τον Τ. Πρωτόπαπα: Προσεύχομαι στον Θεό και την Παναγία να τον βοηθήσει (video)

Loading...


Φανερά συγκινημένος μίλησε στην κάμερα της «Μεσημεριανής Μελέτης» ο Νίκος Αναδιώτης για τον αγαπημένο του φίλο, Τόμας Πρωτόπαπα.

«Μιλάω καθημερινά με μια φίλη του Τόμας και δική μου και της λέω διαρκώς τα νέα,  όλο αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ευχάριστο. Προσεύχομαι στον Θεό και την Παναγία να τον βοηθήσει να είναι σύντομα κοντά μας. Περισσότερη στήριξη θέλουν οι γονείς αυτή τη στιγμή. Ο Τόμας δεν καταλαβαίνει και πολλά» δήλωσε ο Νίκος και συνέχισε: «είναι καλό που δεν καταλαβαίνει γιατί  θα υπέφερε από τους πόνους. Υπάρχουν περιστατικά που οι ασθενείς έχουν ξυπνήσει μετά από 6 μήνες, 2 μήνες, οπότε οι 10 μέρες που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση ο Τόμας είναι λίγο χρονικό διάστημα. Εμείς που είμαστε λίγο πιο έξω το καταλαβαίνουμε και αισιοδοξούμε»!
Μιλώντας για την οικογένεια του 26χρονου ηθοποιού και την κοπέλα του, Ιωάννα είπε: «όποτε πηγαίνω στο ΚΑΤ μιλάω με τους γονείς του. Οι άνθρωποι χρειάζονται την παρηγοριά μας. Η Ιωάννα είναι πρωί- μεσημέρι- βράδυ εκεί.. Υπομένει… Είναι για όλους σοκ, γιατί ο Τόμας είναι ένα αγαπητό παιδί και αναγνωρίσιμο, αλλά δυστυχώς τέτοια περιστατικά συμβαίνουν κάθε μέρα».

Θυμήθηκε και όμορφες στιγμές που έζησε με τον Τόμας: «Έχουμε ζήσει πολλές πλάκες και ξενύχτια. Έχει μια τρομερή γιαγιά που της κάναμε πλάκα ότι ώρα κι αν ήταν . Δεν έχω γνωρίσει πιο χαμογελαστό παιδί από τον Τόμας. Είναι καρμπόν της γιαγιάς του».

{youtube}MYx0wDWtE5g{/youtube}