Μητρ. Πατρών: Υπερήφανοι για το ήθος των παιδιών μας – Eυελπιστούμε η κοινωνία να δει καλύτερες ημέρες

Loading...


 ΓΙΑ ΤΟΥΣ

«Eυελπιστούμε με αυτά τα παιδιά τα οποία θα πάρουν στους ώμους τους τις τύχες του τόπου μας, η κοινωνία θα δη καλύτερες ημέρες» αναφέρει μεταξύ άλλων ο στις ευχές του για τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναλυτικά: 

Από τα βάθη της ψυχής μου, συγχαίρω τα παιδιά που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχομαι πατρικώς, να έχουν δύναμη, υγεία και πρόοδο στην περαιτέρω προσπάθειά τους για την επίτευξη του σκοπού τους και την κατάκτηση υψηλοτέρων κορυφών.

 Είμαστε όλοι υπερήφανοι για το ήθος και τον χαρακτήρα των παιδιών μας και ευελπιστούμε με αυτά τα παιδιά τα οποία θα πάρουν στους ώμους τους τις τύχες του τόπου μας, η κοινωνία θα δη καλύτερες ημέρες.

 Η επιτυχία τους είναι η επιβράβευση των επίπονων και συστηματικών προσπαθειών τους, των κόπων των Γονέων τους και του ενδιαφέροντος και της εργασίας των Καθηγητών τους.

 Όμως πάνω απ’ όλους και όλα είναι η χάρις του Θεού, οι πρεσβείες της Παναγίας μας και των Αγίων μας.

 Οι προσευχές των παιδιών και όλων όσοι τους αγάπησαν εισακούσθηκαν από τον Θεό και εβραβεύθησαν οι κόποι τους.

            Τους νέους και τις νέες μας που μας έδωσαν με την επιτυχία τους αυτή τη χαρά, τους συνοδεύει η πατρική μας αγάπη, η θερμή ευχή και η προσευχή μας, για πρόοδο και για ο,τι καλό και ευλογημένο στη ζωή τους.