Ξαναχτύπησε ο Μπουτάρης: «Tα Χριστούγεννα δεν είναι χριστιανική γιορτή …είναι γιορτή της αγοράς»!

Loading...


Ξαναχτύπησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο

Όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω απ΄τον άθλιο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης που θυμίζει περισσότερο τσίρκο β’διαλογής παρά οτιδήποτε άλλο …ειπώθηκαν τα καλύτερα.
Για…τραγική κατάσταση έκανε λόγο ο Κ. Καζαντζίδης σημειώνοντας οτι το καραβάκι προσβάλει τους ναύτες.
«Για να καταλάβει ο πολίτης Χριστούγεννα πρέπει να πάει σε διπλανό δήμο» τόνισε ο Στ. Παπαθεμελής, για ένα «ατελείωτο λούνα παρκ» μίλησε ο Χρ. Μάτης.
Όταν πήρε το λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι πρόθεση του δήμου ηταν να προσελκύσει τον κόσμο και «αυτό θα γίνει με το κέντρο να είναι ενα μεγάλο λούνα παρκ».
«Τα Χριστούγεννα δεν ειναι χριστιανική γιορτή(!!), αλλα γιορτή της αγοράς» πρόσθεσε και φυσικά άφησε τους πάντες άφωνους…

Στη συνέχεια ξέσπασε τονίζοντας μεταξύ άλλων: » Δεν έχετε αντιληφθεί ότι η χώρα ειναι χρεοκοπημενη; Αυτο είναι η Ελλάδα, αυτό είναι ο δήμος. Πληρώσαμε ληξιπροθεσμα χρέη απο το 2006. Πως να μην είμαστε μπατιρημενοι; ..»

Βέβαια το ότι ξηλώθηκαν όλοι οι μόνιμοι ηλεκτρικοί διάκοσμοι που υπήρχαν στις κεντρικές οδούς και λειτουργούσαν μόνο σε γιορτές και επετείους, επειδή δεν άρεσαν σε μερικούς γραφικούς της παρούσας δημοτικής αρχής και το ότι σαπίζουν στις αποθήκες του Δήμου τόσο το εντυπωσιακό καράβι που στόλιζε την πλατεία Αριστοτέλους όλα τα προηγούμενα χρόνια όσο και η ξύλινη φάτνη, γιατί σε κάποιους «θύμιζαν πολύ Παπαγεωργόπουλο», δεν έχει να κάνει με το ότι είμαστε «μπατιρημένοι»…

Έχει να κάνει με μερικούς απίστευτα κομπλεξικούς τύπους που κάθονται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου..

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2013/12/t_19.html#ixzz2o0FsSbap