Κάλεσμα Γαβρόγλου στην Ιεραρχία για τις έμφυλες ταυτότητες

Loading...


Να υποστηρίξει τη θεματική εβδομάδα στα όπου μεταξύ άλλων οι μαθητές θα ενημερωθούν για την και άλλες παρά φύσιν καταστάσεις ζήτησε από την ο υπουργός Παιδείας, .

Ο υπουργός όχι μόνο δε φαίνεται να κάνει πίσω αλλά τόνισε πως η συμμετοχή των μαθητών θα είναι υποχρεωτική: «Προφανώς και θα γίνει η θεματική εβδομάδα. Είναι υποχρεωτική. Θα γίνει σε όλα τα γυμνάσια και ελπίζω να είναι και μία εξαιρετικά παραγωγική εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα. Σαφέστατα θα γίνει και για τους γονείς. Νομίζω ότι είναι μία εβδομάδα που, πραγματικά, θα μας πάει όλους ένα βήμα πιο μπροστά» τόνισε ο υπουργός, προσερχόμενος στη Βιβλιοθήκη του Ωνασείου Ιδρύματος για την τελετή βράβευσης μαθητών.

Διαβάστε εδώ:  Υδρας Εφραίμ στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: Ο Θεός εποίησε άρσεν και θήλυ - Ολα τα άλλα είναι παρά φύσιν

Συνέχισε λέγοντας: «Η θεματική εβδομάδα είναι μία εβδομάδα που έχει σχέση και με ζητήματα διατροφής, με ζητήματα εθισμού, με το θέμα των σχέσεων ανάμεσα στα φύλα, οπότε η δική μας έμφαση είναι να συζητηθούν στα σχολεία όλα αυτά τα ζητήματα. Τώρα, το ζήτημα το οποίο έχει κατά κάποιον τρόπο παρεξηγηθεί, δεν ισχύει. Στα σχολεία θέλουμε να συζητηθούν οι σχέσεις ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια, στους άντρες και τις γυναίκες, η ισότητα των φύλων».

Και αναφερόμενος στις αντιδράσεις της Εκκλησία, είπε: «Νομίζω ότι η έχει τη σοφία να καταλάβει και τις εγκυκλίους και τις διευκρινίσεις και κυρίως να υποστηρίξει τη θεματική εβδομάδα, που είναι αυτό το πολύμορφο πλαίσιο στο οποίο θα συζητηθούν τα υπόλοιπα ζητήματα».

Κράτα το