21 Νοεμβρίου: Τιμή και δόξα στις Ένοπλες Δυνάμεις- Τι είπε ο Καμμένος

Loading...


Σε δηλώσεις προέβη ο μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων για τη σημερινή Ημέρα των .

«Σήμερα είναι η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεών μας, που εορτάζει η προστάτιδα Υπέρμαχος Στρατηγός. Θέλω να ευχηθώ σε όλους, στους αρχηγούς, στους στρατηγούς, στους πτεράρχους, στους ναυάρχους, στους αξιωματικούς, στους υπαξιωματικούς, στους οπλίτες, στους εθνοφύλακες και στους εφέδρους χρόνια πολλά» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

«Να τους ευχαριστήσω, εκ μέρους του ελληνικού λαού, γιατί πράγματι σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης κρατούν υψηλό το ηθικό, προστατεύουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ακόμα και σε περίοδο ειρήνης »παράγουν» ήρωες, που αποδεικνύουν την ιδιαιτερότητα του έργου των στελεχών μας, αλλά και γιατί προστατεύουν και βοηθούν το κοινωνικό σύνολο με έργα τα οποία γίνονται σε όλη την Ελλάδα» πρόσθεσε.

Διαβάστε εδώ:  Χανιά:Λαμπρός εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου και της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

«Αναγνωρίζεται πλέον από όλες τις φίλες και σύμμαχες χώρες η μεγάλη προσφορά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο θέμα του προσφυγικού. Ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με το υψηλό ηθικό και τον επαγγελματισμό τους, δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να προσβάλει και να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας» επεσήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τα στρατευμένα παιδιά, που στη διάρκεια της θητείας τους προσαρμόζονται με τον καλύτερο τρόπο στα ιδανικά που πρεσβεύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Ως υπουργός Εθνικής Άμυνας είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, όταν βλέπω τον λαό ενωμένο με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Χθες, όλοι οι πολίτες που βρέθηκαν εδώ, στην πλατεία Συντάγματος, αγκάλιασαν τις μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Μαζί θα προχωρήσουμε για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας» κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.