Το ακούσαμε κι αυτό! Μ.Αθανασίου: «Δεν νομίζω ότι η εκκλησία είναι αρμόδια να ενώσει, να χωρίσει ή να ευλογήσει»

Loading...


Για το αν σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση του και να παντρευτεί με τη σύντροφο του, τώρα που έγινε και πάλι μπαμπάς, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου.
«Μου είναι τελείως αδιάφορο. Όπως και όταν απέκτησα το πρώτο μου παιδί έτσι και τώρα, δεν βρίσκω το λόγο για κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι η εκκλησία είναι αρμόδια να ενώσει, να χωρίσει ή να ευλογήσει.

Αυτό το κάνει το μυαλό και η αίσθηση του να νιώθουμε όμορφα ως άνθρωποι. Αν εγώ, δηλαδή, καταφέρω να το κρατήσω αυτό σε όλη μου τη ζωή, θα έχω πετύχει. Κοινωνικά «πρέπει» δεν υπάρχουν πια, οπότε εκεί τελειώνει η ιστορία. Επιπλέον δεν με ενδιαφέρει να ευχαριστήσω κανένα συγγενή, φίλο ή γνωστό. Εγώ θέλω να είναι ο άνθρωπος μου καλά και τα παιδιά μου. Αν ήταν να κάνουμε μια τρέλα τύπου Λας Βέγκας, αυτό θα γινόταν σαν πάρτι!», λέει στο Εγώ ενώ απαντά στο αν η βάφτιση του παιδιού του θα γίνει κανονικά. «Ναι. Αυτό δεν έχω καταφέρει ακόμη να το παζαρέψω με τον εαυτό μου. Ζούμε σε ένα περίεργο συνονθύλευμα. Είμαστε μπερδεμένοι. Μπορεί να θεωρείται ταμπού να μη βαφτίσεις το παιδί σου. Είναι μεγάλη κουβέντα. Αυτήν τη στιγμή, επιλέγουμε και λέμε ότι η κόρη μας θα γίνει χριστιανή ορθόδοξη, ενώ υποτίθεται ότι έχουμε ανεξιθρησκία. Ούτε εμένα με είχε ρωτήσει κανείς, αλλά έπειτα από καιρό το είδα με τη δική μου οπτική. Δεν άλλαξε κάτι. Από την άλλη, ας μην το αντιμετωπίζουμε και σαν εμβόλιο»Ετικέτες