Σπηλιωτόπουλος: Λέω ναι στο τζαμί, όχι όμως στο ιστορικό κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Την αντίθεσή του στην ανέγερση τζαμιού στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας εξέφρασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την Νέα Δημοκρατία προανήγγειλε, παράλληλα, την διενέργεια δημοψηφίσματος για την επιλογή του κατάλληλου χώρου ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους, ενώ επιτέθηκε στον Γιώργο Καμίνη για τη θέση του στο συγκεκριμένο ζήτημα.

 

«Λέω ναι στο τζαμί. Όχι εκεί που θέλει να γίνει ο κ. Καμίνης. Δεν χωράει τζαμί στο ιστορικό κέντρο», είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος επισημαίνοντας πως το τέμενος μπορεί να γίνει στα όρια του δήμου.

Ακόμη, τόνισε πως ως βουλευτής εναντιώθηκε στο κόμμα του για το ζήτημα της ελεύθερης θρησκευτικής έκφρασης, αναφερόμενος και στη ρύθμιση για τις ταυτότητες, ενώ χαρακτήρισε «χαλκευμένη» την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που τον στοχοποιεί για το τζαμί.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αποκάλυψε πως στο προεκλογικό του πρόγραμμα περιλαμβάνεται η συμμετοχή των δημοτών στις ψηφοφορίες για τα θέματα του δήμου από το διαδίκτυο μέσω κάρτας με κλειδάριθμο και επανέλαβε τα όσα είχε υποστηρίξει για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας.

«Δε κάνω δεύτερες σκέψεις για τους ημίτρελους διαδηλωτές. Οι δέκα που θα κλείσουν την Πανεπιστημίου και θα φωνάζουν «λευτεριά στην Παλαιστίνη’ είναι ψυχικά υγιείς; Θέλω να τελειώνουμε με την ομηρία της Αθήνας», ξεκαθάρισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος που προτείνει να αυστηροποιηθούν οι προϋποθέσεις με τις οποίες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις θα κλείνουν τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης.

 Ετικέτες