Ο Λ. Λαυρεντιάδης μιλάει για τη σχέση του με τον Αρχιεπίσκοπο

Loading...


Για τη σχέση του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μίλησε μεταξύ άλλων σε συνεντευξη΄του του μέσα από τη φυλακή στην εφημερίδα «Το Βήμα» ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Συγκεκριμένα σε ερώτημα «Ποιοι στάθηκαν δίπλα σας» δείτε τι απάντησε:

«Εκτός από την οικογένεια μου και τον Αρχιεπίσκοπο τους οποίους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, μου στάθηκαν και όσοι γνωρίζουν ότι είμαι πραγματικά αθώος και δεν χρειάστηκε να πάρουν κανενός την άδεια για να το κάνουν.

Πιστέψτε με, είναι αρκετοί. Όλοι αυτοί δεν μου συμπαραστάθηκαν απλώς αλλά καθημερινά συμπάσχουν μαζί μου στον συνεχή πόνο που έχω αντιμετωπίζοντας μια τόσο σοβαρή ασθένεια αλλά και αβάσιμες κατηγορίες, οι οποίες δεν ερευνήθηκαν κατά τον πρέποντα τρόπο, όπως έχω διατυπώσει πλέον και ενώπιον των δικαστικών αρχών».

Αλήθεια, πολλοί αναρωτιούνται για τη σχέση σας με τον Αρχιεπίσκοπο. Ήρθε ακόμη και μάρτυρας υπεράσπισής σας.

«Κοιτάξτε, είχα την πρώτη περιπέτεια της υγείας μου στα 17 μου χρόνια, όταν έχασα τον πατέρα μου. Τότε άρχισα να μην πιστεύω σε τίποτε. Μάλιστα οι γιατροί μου έδιναν λίγα χρόνια ζωής. Εγώ, όμως, ενάντια στις προβλέψεις, έζησα. Έκανα οικογένεια και μια επιτυχημένη επιχειρηματική καριέρα.

Τότε άρχισα να πιστεύω και άρχισα να σκέφτομαι ότι κάποιος πάνω από εμένα μου τα έδωσε όλα αυτά. Βιώνοντας τη σχέση μου με το θεό γνώρισα τον Αρχιεπίσκοπο. Είναι άνθρωπος σπάνιος και είναι ο πνευματικός μου. Ζω δίπλα του ως απλός άνθρωπος».Ετικέτες