Ο Θεσσαλονίκης Ανθιμος για την ορκωμοσία της κυβέρνησης: «Η δήλωση πίστης των τριών υπουργών είναι μια μεγάλη ελπίδα» (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στην Ανω Πόλης της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το πρωί ο Μητροπολίτης Ανθιμος που στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην πίστη που πρέπει να έχουμε.

Ετσι, σχολίασε και τη χθεσινή ορκωμοσία της κυβέρνησης και το γεγονός πως και πάλι οι περισσότεροι δεν ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο.

«Για δεύτερη φορά, μετά την ορκωμοσία της πρώτης κυβέρνησης, με τάραξε η ορκωμοσία των 10 νέων υπουργών», είπε ο κ.Ανθιμος και συνέχισε «Οι επτά δεν ορκίστηκαν στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Είναι ομολογία απιστίας. Ορκίστηκαν οι άλλοι τρεις, κι αυτό είναι μια ελπίδα. Ο ένας, μάλιστα, ο Γιάννης Αμανατίδης είναι από εδώ, την Θεσσαλονίκη.
Με αγάπη τους λέγω, δεν ορκίστηκαν την πρώτη φορά και μετά από έξι μήνες πήγαμε στην άβυσσο της καταστροφής. Αυτό που θα γινόταν δε θα μπορούσε κανείς να το φανταστεί. Είναι πρόκληση να ακούς ότι δεν πιστεύουν στον Θεό. Η δήλωση πίστης των τριών υπουργών είναι μια μεγάλη ελπίδα».

Παρακολουθήστε το κήρυγμα του Παναγιωτάτου μετά το 2:35:00…Ετικέτες