Οι προκλητικές ερωτήσεις και παρατηρήσεις της Αννίτας Πάνια στον μητροπολίτη Ανθιμο

Loading...


Η προσέγγιση της  γνωστής παρουσιάστριας, κ. Αννίτας Πάνια, στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο μόνο προσεχτική δεν ήταν .Ακομψες ερωτήσεις και παρατηρήσεις που δείχνουν ασέβεια στο πρόσωπο του συνεντευξιαζόμενου συντηρητιικού Ιεράρχη.

Στην πρεμιέρα του ΑΝΝΙΤΑgr, η Αννίτα Πάνια συνάντησε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο σε μια συνέντευξη εκ βαθέων με ερωτήσεις ανατρεπτικές και προκλητικές.

«Η προσωπική ζωή του μητροπολίτη πώς είναι; Εσείς έχετε αφιερώσει τη ζωή σας στην εκκλησία, δεν παντρευτήκατε. Φαντάζομαι δεν φλερτάρετε καθημερινά, δεν έχετε σχέσεις, δεν πηγαίνετε σε clb. Πώς διασκεδάζετε;», είναι μία μόνο από της τολμηρές ερωτήσεις που έθεσε η Αννίτα.

«Μπορεί να ακούσω και λίγη εκκλησιαστική μουσική Τσαϊκόφσκι και Μότσαρτ και δημοτικό τραγούδι να ακούσω μου αρέσει.», ήταν η απάντηση του Μητροπολίτη Άνθιμου.

Η Αννίτα έκανε και παρατηρήσεις styling κατά τη διάρκεια της συνέντευξης: «Βρίσκω ότι έχετε μια πολύ ωραία αισθητική. Αυτό που φοράτε, το εγκόλπιο, μου λέτε ότι είναι ένα δώρο που δεχτήκατε και πάντα αναρωτιόμουν γιατί βλέπω παπάδες που μου αρέσει το styling τους και παπάδες που είναι λίγο ντεμοντέ ή όχι καλής αισθητικής. Μου λύσατε την απορία λοιπόν, είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Τα αξεσουάρ τα επιλέγετε ο καθένας μόνος του». – Ετικέτες