Μαρία Έλενα Κυριάκου: Πριν από κάθε μου εμφάνιση στο Voice έψαχνα εκκλησία

Loading...


Για τη βαθιά πίστη της στο Θεό μίλησε η 30χρονη νικήτρια του «Voice» και μητέρα τριών παιδιών, Μαρία Έλενα Κυριάκου σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η στιγμή του χωρισμού μου. Έκανα 2,5 χρόνια για να πάρω την απόφαση να χωρίσω. Πήγαινα συχνά στον πνευματικό μου και επισκέφτηκα παιδοψυχολόγο για να είμαι σίγουρη για την απόφαση που θα έπαιρνα, γιατί μαζί θα έπαιρνα και τα παιδιά μου. Ήθελα να είναι υπεύθυνο αυτό που θα έκανα. Στην αρχή ο πνευματικός μου δεν το επέτρεπε. Συνάντησα άρνηση. Γι΄αυτό και προσπάθησα να σώσω το γάμο μου, κάνοντας ένα τρίτο παιδί», είπε και εξήγησε πώς ήταν η επόμενη μέρα του χωρισμού: «Η επόμενη μέρα με βρήκε με πολύ κλάμα, και μου φάνηκε πολύ βαρύ το σπίτι, και το ότι θα ήμουν μόνη με τρία παιδιά. Έκανα το σταυρό μου και είπα ο θεός είναι μεγάλος και θα με βοηθήσει. Πλάνταξα στο κλάμα μια φορά και τέλος. Είπα ως εδώ! Όποτε έχω δυσκολίες, το πρώτο πράγμα που επικαλούμαι είναι ο Θεός!».

Το να μείνει μόνιμα Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη απόφαση και δεν εξαρτάται μόνο από εκείνη, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Μίλα»: «Αρχικά θα πηγαινοέρχομαι. Μου έχει πει ο σύζυγός μου πως θα με στηρίξει. Θα το δούμε στην πορεία».

Αποκάλυψε ακόμα πως πιστεύει πολύ στο Θεό: «Πριν από κάθε μου εμφάνιση στο Voice έψαχνα μια εκκλησία για να προσευχηθώ. Το βρίσκω πολύ βοηθητικό για μένα. Κάθε άνθρωπος αγαλλιάζει με διαφορετικό τρόπο».Ετικέτες