Η θεία Δίκη έρχεται

Loading...


Σε ποιον αιώνα ζούμε; Είμαστε στο 2015; Αλήθεια, εδώ δίπλα στη γειτονιά μας, γίνονται όλα αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα από τους φανατικούς μουσουλμάνους;

Πραγματικά, τι είναι εκείνο που κάνει ψυχρούς παρατηρητές τους λαούς της Βίβλου; Ευρωπαίους και Αμερικανούς.

Εδώ έκαναν ολόκληρους πολέμους σε Βιετνάμ και Κορέα στο παρελθόν εναντίον του Κομμουνισμού. Σε Αφγανιστάν και Ιράκ…δήθεν για τα ανθρώπινα δικαιώματα… και για να χτυπήσουν την τρομοκρατία. Τώρα γιατί αδρανούν; Μήπως από μια κακώς νοουμένη υποχωρητικότητα και ανοχή; Όχι ασφαλώς. Αλλά είναι τα συμφέροντά τους και οι σκοτεινές διαδρομές του χρήματος. Και κάτι άλλο: η ασφάλεια του αγαπημένου τους Ισραήλ.

Δε θα μπορούσαν άραγε το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ να λύσουν σε μια μέρα όλα αυτά τα ανθρωποκτόνα συστήματα των τέκνων της Άγαρ; Ασφαλώς ναι. Δεν το κάνουν όμως. Ο λεγόμενος προληπτικός πόλεμος και τα προληπτικά χτυπήματα σε ανθρωπιστικές κρίσεις, είναι καθαρά επιλεκτικά και γι΄ αυτό αποφασίζουν μόνο τα γεράκια του πολέμου και τα κοράκια των τραπεζιτών.

Είναι δυνατόν να αφήνουμε λαούς ανυπεράσπιστους στη δαιμονική μανία των τζιχαντιστών; Να σφάζονται χριστιανοί και να ισοπεδώνονται πόλεις και ανθρώπινες κοινωνίες να ζούν με τον φόβο της σπάθης του Ισλάμ; Εδώ τη Γιουγκοσλαβία για αμφιλεγόμενα και εν πολλοίς στημένα γεγονότα την βομβάρδισαν με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου και μέχρι σήμερα βγαίνουν παιδιά ανάπηρα. Τη Ρωσία προσφάτως την περιέκλεισαν με εμπάργκο και υποβάθμισαν το νόμισμά της απλά για τη ναζιστική Ουκρανία.

Γιατί δε γίνεται μια συνδιάσκεψη, μια συζήτηση, να βγεί μια απόφαση, να παρθούν κάποια μέτρα; Απλή βολτούλα στο Παρίσι. Φιέστες και ασπασμοί μεταξύ πενθούντων. Κάτω εκεί τις μανάδες ποιός θα τις παρηγορήσει και τα ορφανά ποιος θα τα περιθάλψει;

Λένε ότι το χαλιφάτο και ο ισλαμικός στρατός είναι δημιουργήματα που βγήκαν από πολιτικά γραφεία της Δύσης, γι αυτό και η αντιμετώπισή τους είναι τόσο διακριτική. Γι αυτό και αφήνουν τα στρατεύματα των εκδοροσφαγέων να προελαύνουν προς το Χαλέπι. Θέλουν σώνει και καλά να γονατίσουν το συριακό λαό, να χτυπήσουν την Ρωσία και εμμέσως, πλήν σαφώς, την Ορθοδοξία.

Κάποια στιγμή θα επέμβουν στη Μέση Ανατολή. Θα επέμβουν όμως μόλις τα γύρω από το Ισραήλ μουσουλμανικά κράτη καταστραφούν μεταξύ τους, από εμφυλίους πολέμους και σφαγές των δαιμονισμένων.
Υπάρχει όμως και η θεία Δίκη. Ήδη η ζωή στη λεγόμενη πρώην χριστιανική δύση έχει γίνει εφιαλτική. Ποιος δεν το διαισθάνεται ότι όλο αυτό το μαύρο σύννεφο της απανθρωπιάς και της κακίας έρχεται και στην αυλή μας, εφόσον τώρα κλείνουμε τα αυτιά μας στις οιμωγές των δολοφονημένων αθώων πολιτών και δή χριστιανών;Ετικέτες