Δεν…άρεσε σε Πιπιλή-Άδωνι η απόφαση του ΣτΕ για τις Κυριακές

Loading...


Την άποψη πως οι δικαστές οφείλουν να είναι μέσα στην κοινωνία εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, αναφερόμενη στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία αναστέλλεται η εφαρμογή του πιλοτικού μέτρου για το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου σε συγκεκριμένες περιοχές.

«Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να είναι σεβαστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμένουν ασχολίαστες, είτε θετικά, είτε με ερωτήματα, είτε αρνητικά» τόνισε σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κυρία Πιπιλή.

«Όπως συγχαίρω τη Δικαιοσύνη δημοσίως που επιβάλλει σκληρές ποινές για όσους κακοποιούν τα ζώα, με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης μια απόφαση», πρόσθεσε και ανέφερε ότι η χθεσινή προσωρινή απόφαση του ΣτΕ δημιούργησε ερωτήματα και δέχεται σχολιασμό, ενώ επέκρινε και την «αδύναμη παρουσία» του δημοσίου κατά την εκδίκαση της επίμαχης απόφασης.  

Άδωνις: Σε λίγο το ΣτΕ θα αφήσει το ΠΑΜΕ χωρίς αντικείμενο…

Με ένα φαρμακερό tweet ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εκφράζει τη διαφωνία του με την απόφαση για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Την αντίθεσή του με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, εξέφρασε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης επέλεξε την προσφιλή του μέθοδο, δηλαδή το Twitter, για να εκφράσει το φαρμακερό του σχόλιο, με βολές όχι μόνο για το ΣτΕ, αλλά και για το… ΠΑΜΕ.

Τι έγραψε ο πρώην υπουργός; «Με τέτοιου είδους αποφάσεις το ΣτΕ θα αφήσει το ΠΑΜΕ χωρίς αντικείμενο φοβάμαι…»Ετικέτες