Αρχιεπίσκοπος Κύπρου σε Καμμένο: O Θεός μας αγαπά παραπάνω του κανονικού και θα πάμε καλά

Loading...


O υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, εκπροσωπούν την ελληνική κυβέρνηση στους σημερινούς εορτασμούς για την 55η επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας.

Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στη Κύπρο από χθες και σήμερα θα δεχθεί μαζί με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης στη Λευκωσία.

Ο κ. Καμμένος χθες είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο σημειώνοντας πως η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν κοινή αμυντική πολιτική. Σημείωσε πως ο Ελληνισμός πέρασε δύσκολες μέρες με την οικονομική κρίση, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, αντιμετώπισε προσβολές και επιθέσεις και ο κοινωνικός ιστός έχει υποστεί τεράστια ζημιά.

«Έχουν φύγει παιδιά μας στο εξωτερικό», ανέφερε ο κ. Καμμένος «αλλά θα ξαναγυρίσουν πίσω, θα ξαναμπεί μπροστά η οικονομία, θα προχωρήσουμε στο αύριο με ένα καλύτερο μέλλον για τον Ελληνισμό και της Κύπρου και της μητέρας πατρίδας. Μαζί με τον υπουργό άμυνας της Κύπρου θα προχωρήσουμε μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο».

Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου είπε στον κ. Καμμένο ανέφερε πως η μεγαλόνησος αναμένει πολλά από το υπουργείο αμύνης της μητέρας πατρίδας. «Είμαι σίγουρος ότι ο Θεός μας αγαπά παραπάνω του κανονικού και θα πάμε καλά» πρόσθεσε ο αρχιεπίσκοπος εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα ανατείλουν καλύτερες μέρες και για τα εθνικά μας προβλήματα και για τις οικονομικές καταστάσεις τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου. Ετικέτες