Αμβρόσιος για Ειρηναίο: Όλοι κλείνουν τα μάτια

Loading...


Στο θέμα του έγκλειστου Πατριάρχη Ειρηναίου επανέρχεται με δημοσίευσή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Δείτε τι αναφέρει: 

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ,                              ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ Τ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Κ.Κ.ΕΙΡΗΝΑΙΟ

_________Κανένα έγκλημα δεν τον βαρύνει! Όλες οι δικαστικές Αποφάσεις των Δικαστηρίων στην Ελλάδα και στο Ισραήλ είναι υπέρ Αυτού! Είναι αθώος! Και όμως είναι φυλακισμένος! Είναι σε απόλυτη απομόνωση! Έτσι θέλησαν οι εκκλησιαστικές Αρχές του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων! ‘Επί έξη συναπτά έτη  δεν μπορεί να εξέλθει από το κελλί Του!

________Το πρόβλημα το γνωρίζουν όλοι οι ανά την Ορθοδοξία εκκλησιαστικοί Ηγέτες, δηλ. Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι! Αλλά κανείς δέν δείχνει ευαισθησία! Όλοι τους, δυστυχώς, κλείνουν τά μάτια τους, επειδή εμποδίζονται από τό «φιλάδελφον» δηλ. ένα εκκλησιαστικό έθος, το οποίον ενίοτε συμπαρίσταται στον αδικούντα και όχι στον αδικούμενο!

________Το πρόβλημα γνωρίζει και η ελληνική Πολιτεία! Αλλά τόσον οι πολιτειακοί, όσον καί οι πολιτικοί παράγοντες το παραβλέπουν! Κλείνουν τα μάτια τους στη μεγάλη, στην αφόρητη αδικία!

________Επί τέλους όμως κάποιοι συνεκινήθησαν! Δύο Βουλευτές, οι κ.κ. Γιάννης Δημαράς καί Γαβριήλ Αβραμίδης άνοιξαν και τά μάτια τους και τό στόμα τους! Στίς 13 Δεκεμβρίου 2013 υπέβαλαν σχετική ερώτηση πρός τόν Υπουργό των Εξωτερικών. Εύγε τους! Παρακάτω θα διαβάσετε το σχετικό κείμενο. 

________Ευχόμεθα η πρωτοβουλία τους να έχει αγαθά αποτελέσματα. Αμήν

Αίγιον, 17 Μαρτίου 2014

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ



Ετικέτες