Το νεκρό κοριτσάκι το οποίο δεν θα συγκινήσει ποτέ την Δύση

Loading...


του Γιώργου Θεροχάρη

ΗΠΑ, και  σιωπούν μόνιμα για τα εγκλήματα των τρομοκρατών στο  .

Δύο άτομα σκοτώθηκαν και 24 άλλα τραυματίστηκαν σε τρομοκρατικές επιθέσεις με ρουκέτες από τη τρομοκρατική οργάνωση «Τζάι Αλ Φατάχ» (Στρατός της Κατάκτησης) σε κατοικημένες συνοικίες του Χαλεπίου που βρίσκονται.
Πρόκειται για τους τρομοκράτες που πολιορκεί ο Συριακός Στρατός στο ανατολικό Χαλέπι και τους οποίους η «ανθρωπιστικά ευαίσθητη» Δύση προσπαθεί να προστατεύσει με κάθε μέσο, κάνοντας δήθεν πως νοιάζεται για τους αμάχους!
Οι τρομοκράτες έριξαν τυφλά ρουκέτες στοχεύοντας αμάχους στη συνοικία Σαλάχ-Εντίν, σκοτώνοντας ένα μικρό κοριτσάκι και τραυματίζοντας 15 άλλους ανθρώπους.

Διαβάστε εδώ:  Νέο θαύμα κατά τους βομβαρδισμούς στο Χαλέπι (ΦΩΤΟ)
Αργότερα, οι τρομοκρατικές ομάδες συνέχισαν την επίθεσή τους με οβίδες και ρουκέτες σε σπίτια πολιτών, σκοτώνοντας ένα ακόμη άτομο και τραυματίζοντας εννέα άλλα στη συνοικία Al-Hamadaniah.
Oι τρομοκρατικές επιθέσεις προκάλεσαν υλικές ζημιές σε σπίτια και τις περιουσίες των πολιτών.
Καλούμε την Ελληνική Πολιτεία να καταδικάσει τις επιθέσεις αυτές των τρομοκρατών και να απέχει από κάθε μονομερή ενέργεια εναντίον του Συριακού Στρατού και της Ρωσίας.
Η ειρήνη στο Χαλέπι δεν είναι δυνατόν να έλθει, όσο σε αυτό δρουν τρομοκρατικές οργανώσεις που συστηματικά σκοτώνουν αμάχους.
Δεν είναι δυνατόν η Ευρωπαϊκή Ένωση να κάνει τα στραβά μάτια μπροστά στα καθημερινά επαναλαμβανόμενα αυτά εγκλήματα και να βλέπει εγκλήματα μόνο στους Ρώσους και στο Συριακό Στρατό.