Πόσο αριστερό είναι να ….αφορίζεις το διαφορετικό;

Γιώργος Θεοχάρης
Loading...


Του Γιώργου Θεοχάρη- Η υποκρισία ξεπέρασε τα όρια της….

Οι επικριτές του  έπιασαν δουλειά και μάλιστα χωρίς ρεπό τις τελευταίες ημέρες. Αιτία, αυτή τη φορά, η η περίφημη φωτογράφηση του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τον μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο με το οποίο ούτε ο γράφων συμφωνεί με όλα όσα υποστηρίζει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να τον συναντήσω, να τον χαιρετίσω ακόμα και να φωτογραφηθώ μαζί του. Όπως έκανε ο λεβέντης πρώην , ο  οποίος είναι από τους ελάχιστους θρησκευόμενους της κυβερνητικής παράταξης. Ο κ. άλλωστε ούτε  αυτό έκανε. Δεν είχε ραντεβού μαζί του, ούτε πήγε στο γραφείο του να τον συναντήσει. Και αυτό να έκανε, καλώς θα το έπραττε. Αλλά εδώ ούτε αυτό έγινε!

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στο ίδρυμα ΄΄ Αγάπης Μέλαθρον -Ο Αγιος Χαράλαμπος΄΄  της μητροπολιτικής περιφέρειας του κ. Αμβροσίου που επισκέφθηκε ο κ . Κουρουμπλής στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αχαΐα. Πρόκειται για ένα  ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο.

Αυτό είναι όλο! Εκτός των άλλων, ουδέποτε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στήριξε με δηλώσεις του τον μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Κάποιοι όμως εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και στους δημοσιογράφους του, με τη στάση τους και την επιθετική κριτική τους, πρέπει να γνωρίζουν ότι αδικούν ένα άξιο στέλεχος του, δεν αντέχουν το διαφορετικό που είναι βασικό στοιχείο της αριστερής ιδεολογίας και λίγο έλειψε να καταδικάσουν σε πολιτικό θάνατο έναν τολμηρό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ!

Ο άραγε πως θα αντιδρούσε σε αυτό το φαινόμενο;  Την απάντηση, όσοι έχουν διαβάσει την γνωρίσουν. Για αυτό η σιωπή ίσως δικαιώσει τη συνείδησή τους!tilegrafima.gr