Ιδού οι… αποδείξεις για την χρήση χημικών όπλων από τους τρομοκράτες που στηρίζει η Δύση στο Χαλέπι (ΦΩΤΟ)

Loading...


Δείτε τις συγκλονιστικές από το ελεύθερο Δυτικό

Του Γιώργου Θεοχάρη

Αυτά τα χημικά δεν θα καταδικαστούν ποτέ από τη Δύση και από κανέναν Διεθνή Οργανισμό!
Το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ δημοσιεύει αποκαλυπτικές φωτογραφίες από περιπτώσεις θυμάτων χημικών όπλων, που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες της Αλ-Νούσρα και των άλλων παρακλαδιών τους, που υποστηρίζουν οι ΗΠΑ και η , στην μεγάλη «επική», όπως την ονόμασαν, επίθεσή τους εναντίον του Συριακού Στρατού στο Δυτικό Χαλέπι, με σκοπό να θέσουν τέρμα στην πολιορκία.
Η επίθεση αυτή, στην οποία λαμβάνουν μέρος 16.000 τζιχαντιστές, ήδη έχει αποτύχει και οι αντάρτες αποχώρησαν με βαριές απώλειες, κατηγορώντας την ηγεσία τους ότι τους έστειλε εκεί για να τους εξολοθρεύσει.

Διαβάστε εδώ:  Σφοδρές συγκρούσεις στο Χαλέπι - Δεκάδες άμαχοι νεκροί

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ, που σπεύδουν αμέσως να καταδικάσουν κάθε επίθεση με θύματα αμάχους από το καθεστώς Άσσαντ, που ωστόσο έχει πάντα στρατιωτικούς στόχους, τηρούν σιγή ιχθύος για αυτές τις κατάφωρες παραβιάσεις των διεθνών συνθηκών και τα άλλα εγκλήματα των τρομοκρατών, ακριβώς επειδή αποδεικνύουν ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί τους οποίους υποστηρίζουν στο ανατολικό Χαλέπι.
Είναι οι τρομοκράτες της Αλ-Κάιντα που αιματοκύλισαν τις ΗΠΑ με τους Δίδυμους Πύργους.
Είναι οι τρομοκράτες που δεν θα αφήσουν κανέναν άμαχο εάν προχωρήσουν στο δυτικό Χαλέπι.
Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταδικάσει απερίφραστα την χρήση των χημικών όπλων και τα άλλα συνεχόμενα εγκλήματα από τους τρομοκράτες και να μην εφαρμόζει την πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών για την Συρία.
Υπενθυμίζουμε ότι στο δυτικό Χαλέπι παραμένουν ακόμη χιλιάδες χριστιανοί, οι οποίοι αυτές τις ημέρες υφίστανται τις τραγικές συνέπειες του πολέμου και της φιλοτρομοκρατικής πολιτικής των ΗΠΑ και της ΕΕ.

 

 

x1

 

x2

 

x3

 

x4

 

x5

 

x6

 

gfdatgn