Η εικόνα της ημέρας: Στριμωγμένος σε τρεις Ιερωμένους ο Τσίπρας;!

Γιώργος Θεοχάρης
Loading...


Μία φωτογραφία ίσον με χίλιες λέξεις! Πάντως αυτή τη φορά ο πρέπει να έγινε αποδέκτης πολλαπλών  ζητημάτων που απασχολούν την και τη  μητρόπολη Ιωαννίνων. Ο μητροπολίτης Μάξιμος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη συνεργασία του με την υπουργού Πολιτισμού κ. Λύδια Κονιόρδου και είναι πολύ πιθανό να μεταφέρθηκε και στον πρωθυπουργό.

Εν τω μεταξύ η προσωπική σχέση Αρχιεπισκόπου -Πρωθυπουργού καλά κρατεί αλλά φαίνεται ότι κουμάντο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξακολουθεί να κάνει και μία μειοψηφία της αριστερής πλατφόρμας που δείχνει να αυξάνει την επιρροή και τη κοινοβουλευτική δύναμη της. Οπότε το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό!!!

Αν κι οι δυο άνδρες επιδιώκουν τη καλύτερη συνεργασία για την διευθέτηση σειράς ζητημάτων από την πλευρά του το Μέγαρο Μαξίμου σχεδόν απορρίπτει το 70% των αιτημάτων.

Ο Τσίπρας καλό θα ήταν να δει πρώτα από που μπάζει η  ΄΄κυβερνητική βάρκα ΄΄ του και μετά να εμφανίζεται ότι είναι είναι δίπλα στην Εκκλησία.

Τα νέα βιβλία θρησκευτικών και το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, τίναξαν την μπάνκα στον αέρα…

Διαβάστε εδώ:  Ιερώνυμος και Τσίπρας μαζί στα Ιωάννινα-Το ΄΄ευχαριστώ΄΄ του πρωθυπουργού για την ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο άντρες συναντήθηκαν σήμερα στο ΚΔΑΠ της Μητρόπολης στα Γιάννενα, όπου συζήτησαν κεκλεισμένων των θυρών παρουσία και του οικοδεσπότη τους, του μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου

Επίσκεψη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων (K.Δ.Α.Π.) της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων και της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.tilegrafima.gr