Το Ισλαμικό Κράτος έχει λίστα θανάτου με 15.000 ονόματα Aμερικανών Χριστιανών

Loading...


ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟ

Της Ασημίνας Ρούσσου

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα , στις αρχές του τρέχοντος έτους , το προορίζει 15.000  σε θάνατο και ανέθεσε στους τζιχαντιστές στην Αμερική  να ξεκινήσουν ευρεία δολοφονία .

Η λίστα θανάτου έρχεται στον απόηχο της  ήδη δημοσιευμένης προειδοποίησης προς Αμερικανούς και Βρετανούς Χριστιανούς ότι «θα είναι οι επόμενοι « .

Η βρετανική αστυνομία την περασμένη εβδομάδα προειδοποίησε δημοσίως 5,4 εκατομμύρια Χριστιανούς να είναι σε εγρήγορση  σε ορισμένες περιοχές αυξημένης ασφαλείας .

Το Circa News, όμως,  αναφέρει ότι το FBI δεν συμπεριλαμβάνει Αμερικανούς Χριστιανούς η λίστα θανάτου του ISIS . Στην ιστοσελίδα του αναφέρει :

«Το FBI δεν προειδοποιεί Αμερικανούς ότι βρίσκονται σε λίστες θανάτου  και δεν γνωστοποιεί στα τοπικά αστυνομικά τμήματα ότι βρίσκονται σε κίνδυνο, είναι μια μεσολάβηση της κυβέρνησης  να αποθαρρύνει την τρομοκρατική ομάδα ώστε που στοχοποιεί καθημερινούς πολίτες. 

Μέχρι σήμερα,  έχουν δημοσιευθεί σε κρυπτογραφημένα  sites πολλές λίστες ονομάζοντας πάνω από 15.000 άνθρωπους που θα ήθελαν να δουν σκοτωμένους στην  Νέα Υόρκη, το Τέξας, τη Φλόριντα και την Καλιφόρνια.»

To Circa News κατάφερε να έχει στα χέρια του λίστες με ονόματα. Στο Τέξας π.χ. το Circa News oνοματίζει 24 ανθρώπους που είναι στη λίστα θανάτου. 22 από αυτούς δεν είχαν ιδέα ότι μπορεί να βρίσκονται σε τέτοιους είδους λίστα.  

Λέγεται ότι αυτή η λίστα δημιουργήθηκε από εκκλησιαστικούς ερευνητές στο ίντερνετ.

Ο Michael Snyder του Charisma News τόνισε μια κατάσταση στην οποία υποβλήθηκε ένα άτομο. Το άτομο αυτό ανέφερε  ότι το FBI τον πληροφόρησε ότι αυτός και η γυναίκα του είναι σε λίστα θανάτου. Μετά ανακάλυψε ότι ο πάστορας και άλλα μέλη της εκκλησίας τους ήταν κι αυτοί στην ίδια λίστα. 

Οι ηγέτες χριστιανικών οργανώσεων και οι χριστιανικoί πάστορες  πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τοπικά γραφεία του FBI και να μάθουν αν είναι και αυτοί στη λίστα και να ζητήσουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προς αυτούς. 

 Ο Snyder επεσήμανε σε άρθρο του στο  Detroit News,  πώς ένας 21χρονος ισλαμιστής από το Dearborn Heights, στο Michigan,  ο Khalil Abu-Rayyan, αποφάσισε ότι επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε να δεσμευθεί στο Τζιχάντ στο εξωτερικό, θα έβρισκε μια εκκλησία στο Ντιτρόιτ για να επιτεθεί.

Αγόρασε ένα όπλο και εντόπισε την εκκλησία η οποία είχε χωρητικότητα 6.000 ατόμων. Αλλά ο Θεός  είχε άλλα σχέδια, και ένας μυστικός πράκτορας του FBI που ήταν σε επικοινωνία  με αυτόν από το περασμένο έτος,  απέτρεψε τα σχέδιά του. 

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, το Detroit News αναφέρει ότι ο Abu-Rayyan είπε ότι δεν ήξερε το όνομα της εκκλησίας, αλλά ήξερε ότι ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκκλησίες στο Ντιτρόιτ.

Ο ίδιος υπερηφανευόταν: «Είχα σχεδιάσει τα πάντα, αγόρασα  σφαίρες, εξασκήθηκα πολύ αλλά ο πατέρας μου μια μέρα έψαξε το αυτοκίνητό μου  και τα βρήκε όλα. Βρήκε το όπλο, τις σφαίρες και μια μάσκα που θα φορούσα».

Το Detroit News αναφέρει επίσης ότι ο Abu-Rayyan είπε ότι ένας πράκτορας του FBI θα μπορούσε εύκολα να επιτεθεί σε μια εκκλησία. Επίσης τόνισε» πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν εκεί. Επίσης δεν επιτρέπεται να έχουν όπλα μαζί τους. Επιπλέον το γεγονός αυτό θα έκανε μεγάλο θόρυβο. Λυπάμαι που δεν το έκανα. Αφού δεν μπορώ να είμαι τζιχαντιστής στη Μέση Ανατολή , θα είμαι τζιχαντιστής εδώ πέρα. » Επιπρόσθετα, είπε στον πράκτορα του FBI ότι έχει πάντα στο αμάξι του ένα μαχαίρι ή μια λεπίδα κι αν εμπλακεί σε καυγά λέει » είναι το όνειρό μου να αποκεφαλίσω κάποιον».

Οι δηλώσεις του βγήκαν στην δημοσιότητα την ίδια περίοδο που ο Τραμπ ανακοίνωσε την ανάγκη να αποτρέψουν τους μουσουλμάνους να μπουν στη χώρα. 

Ο ισχυρισμός Τραμπ συνεχίζει να επικρίνεται  ακόμη κι αν οι υπάρχοντες νόμοι  απαγορεύουν  την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας, βίζας, Πράσινης Κάρτας, υπηκοότητας ή τα δικαιώματα προς τους ισλαμιστές που επιδιώκουν την είσοδο στη χώρα-από το 1952.

Η κυβέρνηση Ομπάμα και οι προηγούμενες κυβερνήσεις  έχουν σκόπιμα και επανειλημμένα επέλεξει να παραβαίνουν το νόμο. Στην πραγματικότητα, οι πρόεδροι  επέλεξαν να μην προστατεύουν τα σύνορα των ΗΠΑ.

Η εσκεμμένη συνεχιζόμενη αποτυχία να διατηρηθεί  το Σύνταγμα των ΗΠΑ έχει προφανώς δημιούργησει μια δεινή κατάσταση στην οποία οι Αμερικανοί, και ιδιαίτερα οι Χριστιανοί,  θα βρεθούν αντιμέτωποι .

Αυτό που μπορεί η τοπική εκκλησία να διδάξει στο ISIS και στις αποτυχημένες κυβερνήσεις της Αμερικής, είναι οι άνθρωποι σε περιόδους κρίσης στρέφονται στην εκκλησία . Το καταφύγιο που ζητούν βρίσκεται μόνο στο  Θεό που υπόσχεται να τους προστατεύσει σε δύσκολους καιρούς με τη σκιά των φτερών Του.

Το ασφαλέστερο μέρος  για την εκκλησία είναι η ίδια η εκκλησία.