ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ; Μέχρι την αστυνομία «κανονίζει» ο Σόρος

Loading...


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ -ΠΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Ότι ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ  έχει μεγάλη επιρροή στη διοίκηση της κυβέρνησης  δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Ότι ο ίδιος είναι κατασκευαστής κρίσεων, προκειμένου να προωθήσει την προσωπική του ατζέντα κατά πάσα πιθανότητα δεν εκπλήσσει όσους γνωρίζουν το παρελθόν του.

Αλλά ο αντίκτυπος της εν λόγω ατζέντας για τους Αμερικανούς, και την ελευθερία τους, θα πρέπει να αποτελεί σοβαρή ανησυχία σε όλους.

Έγινε πρόσφατα ευρέως γνωστό ότι το ίδρυμα του Σόρος «Ανοικτή Κοινωνία»  πίεσε άμεσα την κυβέρνηση Ομπάμα προκειμένου να επηρεάσει την τελική έκθεση από την Task Force για το 21st Century Policing (πολιτική αστυνόμευσης).

Τώρα, όμως, ένα νέο ρεπορτάζ από το Breitbart News και τον Aaron Klein αποκαλύπτει κάτι ακόμη: 

Ένα έγγραφο που διέρρευσε από το Ίδρυμα «Ανοικτής Κοινωνίας» του Τζορτζ Σόρος εκθέτει το επίπεδο συμμετοχής του δισεκατομμυριούχου στην προσπάθεια να χτίσει ό, τι η οργάνωσή του περιγράφει ως ένα «εθνικό κίνημα»για τη μεταρρύθμιση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων σε όλες τις ΗΠΑ. Η μεταρρύθμιση αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από ομοσπονδιακές οδηγίες για τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις.

Το έγγραφο προσδιορίζει ως μια ευκαιρία τις δολοφονίες σε Ferguson, Staten Island, North Charleston και Βαλτιμόρη.

Συσχετίζει ακόμη την…μεταρρύθμιση και την  «Ανοικτή Κοινωνία» με μια συνάντηση που οργάνωσε  με θέμα, «Αστυνομική Μεταρρύθμιση:. Πώς να Επωφεληθείτε από την κρίση της στιγμής και τη μακροπρόθεσμη θεσμική αλλαγή στην Αστυνομία»

Το έγγραφο αποκαλύπτει ακόμη σχέσεις του Σόρος με ομάδες και προσωπικότητες που επηρέασαν το Task Force του Προέδρου Ομπάμα για στην πολιτική του για την αστυνόμευση.

Το έγγραφο αναφέρει τέλος ότι κάποιοι ιδρύματα επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν «αυτή τη στιγμή»-που σημαίνει τη λεγόμενη κρίση στην αστυνόμευση μετά από πυροβολισμούς και τα… τέλη του ρατσισμού, προκειμένου να» δημιουργήσουν ένα εθνικό κίνημα» για τη μεταρρύθμιση της αστυνομίας.