Πληρώνεται για να κλαίει σε κηδείες-Τι άλλο θα δούμε!!

Loading...


Σύμφωνα με την Liu, το επάγγελμά της είναι «ιερό», καθώς όσοι πεθαίνουν έχουν με αυτό το ξεπροβόδισμα πιο εύκολη μετάβαση στην άλλη ζωή

Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή, αλλά να πληρώνεται κάποιος για να κλαίει κατά παραγγελία, δεν είναι και καθημερινό φαινόμενο. Η Liu Jun-Lin εργάζεται για να κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, στις κηδείες ανθρώπων που δεν γνώρισε ποτέ στη ζωή της.

Σύμφωνα με την Liu, το επάγγελμά της είναι «ιερό», καθώς όσοι πεθαίνουν έχουν με αυτό το ξεπροβόδισμα πιο εύκολη μετάβαση στην άλλη ζωή.
«Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο πεθαίνει, πενθείς τόσο πολύ που όταν έρχεται η στιγμή της κηδείας, δεν σου έχουν μείνει άλλα δάκρυα. Πώς θα εξωτερικεύσεις λοιπόν όλο αυτό τον πόνο; Αυτός είναι ο ρόλος μου να ενεργοποιήσω τον όλο μηχανισμό», είπε η Κινέζα, ενώ πρόσθεσε ότι το κλάμα της είναι 100% αληθινό.

Η εταιρεία που την έχει προσλάβει, χρεώνει για τα δάκρυα της έως και 600 δολάρια την εμφάνιση! Η γιαγιά της ήταν ο άνθρωπος που μύησε την Liu στο «επάγγελμα», ενώ η ίδια είχε χάσει τους γονείς της όταν ήταν 11 ετών.

Το συγκεκριμένο επάγγελμα γνωρίζει μεγάλη πτώση, ωστόσο η Liu θα εξακολουθεί να το κάνει, καθώς και να εκπαιδεύσει κι άλλες κοπέλες στην διατήρηση της παράδοσης αυτής.tilegrafima.gr