1

Ισλαμιστές μαχαιρώνουν αντιπάλους του Μόρσι (Video)

Ισλαμιστές, υποστηρικτές του αποπεμφθέντος πρώην προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι εγκλωβίζουν τρεις Αιγύπτιους αντιπάλους τους σε ταράτσα κτιρίου και αφού τους μαχαιρώσουν τους δίνουν τη «χαριστική βολή» πετώντας τους από ύψος πέντε-έξι μέτρων.

Η βαρβαρότητα των ισλαμιστών απεικονίζεται σε βίντεο που κάνει το γύρω του κόσμου. Οι μουσουλμάνοι της Αδελφότητας έχουν κηρύξει τον… πόλεμο στους αντιπάλους του Μόρσι και όπως φαίνεται όσο οι δυνάμεις ασφαλείας, Στρατός και Αστυνομία επιχειρούν να επιβάλλουν την τάξη στην Αίγυπτο (κάτι εξαιρετικά δύσκολο) τόσο οι ισλαμιστές-σφαγείς θα προβαίνουν σε φρικιαστικά εγκλήματα.

Το συγκεκριμένο βίντεο καταγράφηκε από ερασιτεχνική κάμερα στην πόλη της Αλεξάνδρειας. Οι τρεις Αιγύπτιοι, προφανώς υποστηρικτές του Στρατού, απομονώθηκαν σε μία ταράτσα κτιρίου δεξαμενής νερού, μετά από καταδίωξη και αφού δεν είχαν διέξοδο διαφυγής, άοπλοι, έπεσαν στα χέρια και τις λεπίδες των ισλαμιστών.

Τους μαχαίρωσαν και τους πέταξαν σαν… σακιά από την ταράτσα. Από τους τρεις ο ένας επέζησε της φρικιαστικής δοκιμασίας, αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες κατέληξε λίγες ώρες αργότερα και αυτός.

Σε άλλες περιπτώσεις ισλαμιστές ανοίγουν πύρ και σκοτώνουν γυναίκες και παιδιά, ενώ οι συγκρούσεις με το Στρατό και την Αστυνομία συνεχίζονται.  Ένας ακόμη ανώτερος αστυνομικός έπεσε νεκρός από επίθεσης υποστηρικτών του Μόρσι κατά τη διάρκεια επίθεσης με χειροβομβίδα.

Σε κάτι τέτοιους τύπους θέλει να δώσει η κυβέρνηση το ΟΑΚΑ και το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να προσευχηθούν στο τέλος της νηστείας του Ραμαζανιού. Για κάτι τέτοιους θέλει ο Γ. Καμίνης να κάνει τζαμιά στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ