Ιδρυτής σέκτας ενώ ισχυριζόταν ότι είναι ο Χριστός, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι είναι ο Αντίχριστος

Loading...


Συγκλονιστικό! Τρίχρονο αγοράκι δέχεται τον αριθμό του αντιχρίστου με τη συναίνεση της μητέρας του

Ρεπορτάζ: Heather Krawchuk
Μετάφραση: Σώτια Περικλέους

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο YouTube, στο οποίο διακρίνεται κάποια μητέρα να κρατά τον τρίχρονο γιο της που σπαράζει στο κλάμα, προκειμένου να του χαράξουν στο χέρι τον αριθμό του αντιχρίστου 666.
Επισκέπτες της ιστοσελίδας συγκρίνουν την πράξη αυτή βίας με την περιτομή, ή με το τρύπημα των αυτιών.
Γίνεται συζήτηση ως προς το πού άραγε έλαβε χώρα το γεγονός αυτό. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτό συνέβηκε στη Φλώριδα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έχει την έδρα της η σέκτα «Μεγαλώνοντας για τη Δόξα» (Growing for Grace). Ιδρυτής αυτής της σέκτας είναι ο Jose Luis De Jesus Miranda, ο οποίος ενώ αρχικά ισχυριζόταν ότι είναι ο Ιησούς Χριστός, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι είναι ο Αντίχριστος.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς, η μητέρα του τρίχρονου αγοριού ανήκει στη σέκτα αυτή, τα μέλη της οποίας είναι υποχρεωμένα να σχηματίσουν στο σώμα τους τον αριθμό 666 με τατουάζ.
Με αυτό τον τρόπο δηλώνεται η αφοσίωση και η πίστη τους στον ιδρυτή της λατρείας.
Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι σε πολλά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της βόρειας Αμερικής, αυτή η πράξη δεν θεωρείται παράνομη.
Τα τατουάζ καθώς και άλλες τροποποιήσεις του σώματος θεωρούνται νόμιμα για τα παιδιά με την προϋπόθεση ότι αυτά συνοδεύονται από έναν ενήλικα, ο οποίος υποχρεούται να υπογράψει το έντυπο άδειας. Φυσικά όταν το παιδί είναι σε πολύ μικρή ηλικία, μπορεί να γίνουν εξαιρέσεις.
Νομίζω ότι πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου, ότι οι γονείς υποτίθεται ότι προστατεύουν τα παιδιά τους από το κακό και δεν τους το επιβάλλουν.
Δεν θα προσποιηθώ ότι ξέρω όλες τις θρησκευτικές και πολιτιστικές πρακτικές κάθε χώρας σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, θα πω ότι, κατά τη γνώμη μου, αυτό το είδος της μόνιμης τροποποίησης στο σώμα του αγοριού, επιβλήθηκε και αποτελεί κατάχρηση και κακοποίηση.
Εκτός από το γεγονός ότι για την αφαίρεση του τατουάζ απαιτούνται πολλαπλές και βασανιστικές εγχειρήσεις, αυτό που η γυναίκα έκανε στο ίδιο της το παιδί είναι μόνιμο. Το παιδί ήταν τρομαγμένο. Δεν έχω ιδέα πώς μπορεί κάποιος γονιός να ακούει το ουρλιαχτό του παιδιού του το οποίο υποβάλλεται αδικαιολόγητα σε ένα τέτοιο μαρτύριο.
Το εγχείρημα να βιώσει ένα παιδί τέτοιου είδους πόνο χωρίς να έχει το δικαίωμα της συναίνεσης και της συγκατάθεσης είναι απλώς λάθος.

Προειδοποίηση: Η παρακολούθηση του βίντεο θα ενοχλήσει! 
https://www.youtube.com/watch?v=7-svDCCXUo4