Δολοφονία Ιερέα συνταράσσει την Γαλλία Τον σκότωσε με τον σταυρό!

Loading...


και ο πατέρας του – ανάμεσα στο 1960 και το 2000
Κατηγορίες σε έναν 19χρονο ο οποίος είχε κακοποιηθεί από 91χρονο ιερέα που δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι του στις αρχές Νοεμβρίου, απήγγειλαν οι γαλλικές αρχές την Πέμπτη.

Ο 19χρονος φέρεται να σκότωσε τον 91χρονο Ρότζερ Ματασόλι χώνοντας του έναν σταυρό στο λαιμό και προκαλώντας του ασφυξία.

Ο Ματασόλι είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον τεσσάρων παιδιών – μεταξύ των οποίων ο 19χρονος δράστης και ο πατέρας του – ανάμεσα στο 1960 και το 2000.

Ο ιερέας Ρότζερ Ματασόλι

Σύμφωνα με το Franceinfo ο 91χρονος ιερέας είχε μετακινηθεί τουλάχιστον δύο φορές από τις θέσεις του λόγω των σε βάρος του κατηγοριών.

Ο Αλεξάντρ Β., καθώς το επίθετο του 19χρονου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εργαζόταν ως οικονόμος στο σπίτι του ιερέα και είχε συλληφθει από την πρώτη στιγμή παρά το γεγονός ότι είχε προσπαθήσει να διαφύγει με το αυτοκίνητο του 91χρονου.

Ο δράστης αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο λόγω φερόμενων ψυχιατρικών προβλημάτων με τις αρχές να του απαγγέλουν επίσημα κατηγορίες μόλις στις 26 Δεκεμβρίου.

Ο πατέρας του 19χρονου υποστηρίζει ότι ο γιός του επιχείρησε να αυτοκτονήσει λόγω της κακοποίησης που υπέστη στα χέρια του ιερέα.

«Κατέστρεψε μια ολόκληρη οικογένεια» είπε για τον 91χρονο ιερέα ο πατέρας του 19χρονου.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr