Αυτοπυρπολήθηκε για να γλιτώσει τη σεξουαλική σκλαβιά των τζιχαντιστών

Loading...


ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

Η Yasmin, ένα κορίτσι βρήκε τώρα καταφύγιο στη Γερμανία.

Είχε συλληφθεί από τον σε ηλικία 16 ετών και πέρασε επτά ημέρες ομηρίας. Κατάφερε να δραπετεύσει και βρέθηκε σε ένα στρατόπεδο στο Ιράκ, όμως φοβόταν ότι υπήρχε κίνδυνος να επαναληφθεί το δράμα της.

Σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό της, περιέλουσε τον εαυτό της με βενζίνη και έβαλε φωτιά σε μια σκόπιμη προσπάθεια να παραμορφώσει τον εαυτό της και να κάνει τον εαυτό της λιγότερο ελκυστικό.

«Η φωνές τους ήταν στα αυτιά μου … Θα μπορούσα να ακούσω τις φωνές τους, ήμουν τόσο φοβισμένη,» είπε στο Associated Press. 

Η Yasmin, τώρα είναι 18 ετών, και είναι μια από τις 1.100 γυναίκες Γεζιτών που έχουν καταφέρει να διαφύγουν από το ισλαμικό κράτος και να λάβουν βοήθεια από ψυχολόγους στη Γερμανία για το τραύμα που υπέστησαν.

Όλες έχουν την άδεια να παραμείνουν στη Γερμανία για δύο χρόνια.

Αυτή και η αδελφή της είχαν καταφύγει στα βουνά για να ξεφύγουν από τον ISIS. Πλέον έχει επανενωθεί με τους γονείς της, την αδελφή και τα δύο άλλα αδέλφια της στη Γερμανία.

«Κατά την άποψη της ιδεολογίας του ισλαμικού κράτους, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ανθρώπινα όντα,» είπε ο Γερμανός γιατρός Ιαν Ιλχάν Κιζιλχάν, ο οποίος είναι επικεφαλής στο πρόγραμμα ψυχολογικής θεραπείας. «Βιώσαμε ότι και στο ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας, έκαναν το ίδιο και με τους Εβραίους.»

Ο Γεζιδισμός είναι ένα παρακλάδι του Ζωροαστρισμού,που συνδυάζει αρχαίες θρησκευτικές παραδόσεις τόσο με τον Χριστιανισμό όσο και με το Ισλάμ. Το ISIS πιστεύει ότι  είναι «προσκυνητές του διαβόλου».Ετικέτες