11χρονο Ελληνόπουλο της Μελβούρνης συμπρωταγωνιστής του Ράσελ Κρόου

Loading...


Ένα 11χρονο Ελληνόπουλο θα είναι συμπρωταγωνιστής του Ράσελ Κρόου στη νέα του ταινία που γυρίστηκε (και) στην Τουρκία.

Πρόκειται για τον Ντίλαν Γεωργιάδη, μαθητή της πέμπτης δημοτικού, από τη Μελβούρνη. Στο φιλμ ο Ντίλαν ερμηνεύει ένα Τουρκόπουλο και υποχρεώθηκε, μάλιστα, να μάθει γι’ αυτό και λίγα τουρκικά.

Για περίπου ενάμιση μήνα άφησε τα μαθήματά του, στο δημοτικό σχολείο McKinnon, και πήγε στο Σίδνεϊ όπου συμμετείχε στα γυρίσματα επί τέσσερις εβδομάδες και ακολούθως στην Κωνσταντινούπολη για άλλες δυο εβδομάδες.

Το νεαρό Ελληνόπουλο είπε ότι ο Κρόου ήταν άψογος μαζί του.

«Με βοήθησε πάρα πολύ και προσπαθούσε να με διασκεδάσει. Τα πάντα τα έκανε με χιούμορ» είπε. Τώρα, πάντως, δηλώνει ευτυχής που επέστρεψε στο σχολείο και τους συμμαθητές του.

Όπως λέει ο Ντίλαν, συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή και με την Olga Kurylenko, που ερμήνευσε την Καμίλ στο φιλμ του Τζέιμς Μποντ «Quantam of Solace».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο της ταινίας αυτής, με τίτλο «The Water Diviner», το έχει γράψει ο ομογενής, Ανδρέας Αναστάσιος (Andrew Anastasios), ο οποίος συνεργάστηκε με τον Andrew Knight. Τη σκηνοθετεί, δε, ίδιος ο Ράσελ Κρόου.

Η δράση του φιλμ τοποθετείται στο 1919, με κεντρικό ήρωα έναν Αυστραλό πατέρα, που ταξιδεύει στην Τουρκία, προκειμένου να βρει τους δύο γιους του, αγνοούμενους μετά τη μάχη της Καλλίπολης το 1915.