Ψυχολογικές επιχειρήσεις ΗΠΑ κατά Κιμ Γιονγκ: Δημιούργησαν ταινία με θέμα τη δολοφονία του από τη CIA! (Video)

Loading...


Έξαλλος είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν και πως να μην είναι άλλωστε αφού οι ΗΠΑ δημιούργησαν ταινία που πραγματεύεται την…δολοφονία του!

Πρόκειται ξεκάθαρα για ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον της Βόρειας Κορέας καθώς και για ένα προσωπικό μήνυμα που στέλνουν μέσω του Χόλιγουντ οι επιτελείς του Πενταγώνου.

Ο ανεπίσημος Κορεάτης εκπρόσωπος της Πιόνγκ Γιάνγκ, Kim Myong-choi, ο οποίος με δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα The Telegraph, είπε ότι η ταινία που πραγματεύεται την δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, από δύο Αμερικανούς, αντικατοπτρίζει στην πραγματικότητα την απόγνωση της κυβέρνησης των ΗΠΑ και της αμερικανικής κοινωνίας.

Ο Kim Myong-choi είναι συγγραφέας και πρόεδρος του «Κέντρου για την ειρήνη μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας», που έχει την έδρα του στην Ιαπωνία και μιλά συχνά ως ανεπίσημος εκπρόσωπος του Κιμ Γιονγκ ουν, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Μιλώντας στην εφημερίδα ο Kim Myong-choi είπε, πως η ταινία αποτελεί «ειρωνεία» για τις ΗΠΑ, αφού εκεί δολοφονήθηκε ο πρόεδρος Κένεντι, ενώ η Αμερική εμπλέκεται σε στρατιωτικές επεμβάσεις σε Αφγανιστάν, Συρία, Ιράκ και Ουκρανία. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι Βρετανοί κάνουν καλύτερες ταινίες από τους Αμερικανούς και ανέφερε ως παράδειγμα τον James Bond.

H ταινία «Η Συνέντευξη» γυρίστηκε από τον Αμερικανό σκηνοθέτη Evan Goldberg με την συνεργασία του ηθοποιού Seth Rogen και με πρωταγωνιστές τον James Franco και τον Seth Rogen.

Η πλοκή αναφέρεται σε ένα αμερικανικό βραδινό talk show, το «Skylark Tonight», το οποίο παρακολουθεί φανατικά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας και όταν το μαθαίνουν, ο παρουσιαστής και ο παραγωγός του show, του ζητούν να τους παραχωρήσει μια συνέντευξη.

Οι δύο άντρες ταξιδεύουν για την Πιόνγκ Γιάνγκ, αφού ο Κιμ Γιονγκ ουν αποδέχθηκε την πρότασή τους, αλλά η CIA έχει άλλα σχέδια για τους δύο άντρες…Τους αναθέτει την δολοφονία του «ελέω Θεού» ηγέτη της Βόρειας Κορέας, χωρίς όμως να λάβει υπόψη της, ότι μάλλον πρόκειται για τους πλέον ακατάλληλους υποψήφιους δολοφόνους.

Το τρέιλερ της ταινίας δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα στις 11 Ιουνίου προκαλώντας τα σχόλια του εκπροσώπου της Βόρειας Κορέας, ο οποίος δήλωσε όμως ότι είναι σίγουρος πως ο Κιμ Γιονγκ ουν, θα θέλει να δει την ταινία που αναφέρεται στην δολοφονία του!

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Οκτωβρίου του 2014.

{youtube}Mj3uHftd5FQ{/youtube}



Ετικέτες