ΦΡΙΚΗ: Χριστιανή καταγγέλει ότι οι ισλαμιστές της ISIS την «παντρεύονταν και τη χώριζαν» 9 φορές την νύχτα για να τη βιάσου

Loading...


Μια ιρακινή χριστιανή γυναίκα 30 ετών και μητέρα 3 παιδιών διηγείται πως οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους την « παντρεύτηκαν και την χώρισαν » ως και 9 φορές τη νύχτα για να τη βιάσουν με την « διακιολογία » ότι είχε δραπετεύσει από το προπύργιό τους την Μοσούλη.

« Αυτοί με είχαν όποτε είχαν την επιθυμία.Ειδικά αυτός ο ένας ο Farouk, που είχε εμμονή μαζί μου και έλεγε ότι, ‘μου αρέσουν οι άνθρωποι του Ιησού,’ » αναφέρει η γυναίκα σε μια συνέντευξη σε βίντεο με την ομάδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ιn Defense of Christians, που διακίνησε το βίντεο μαζί με το h Fox News.

Η γυναίκα της οποίας η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε για λόγους ασφαλείας και η οποία εμφανίζεται να κλαίει και να παραουσιάζει σημεία κλονισμού σε διάφορα μέρη της συνέντευξης μιλάει για το πως την « παντρεύονταν » οι μαχητές του Islamic State, που είναι γνωστή ως ISIS ή ISIL ή Daesh.

« Τί γάμος; γι αυτούς αυτό ήταν ένας γάμος αλλά τι είδους γάμος είναι αυτός ; » αναρωτιέται.

Ο άνδρας της εξαφανίστηκε αφότου η ISIS αιχμαλώτισε τη Μοσούλη το 2014. « ο κόσμος έφευγε, ο καθένας έφευγε, εννοώ ότι ακόμη και οι οι μουσουλμάνοι έφευγαν. Αλλά εγώ δεν είχα κανένα και είχα την ελπίδα στο σύζυγό μου και είπα στον εαυτό μου ‘αν φύγω που θα μπορούσα να πάω?’ Δεν είχα ιδεά που θα μπορούσα να πάω, έτσι έμεινα, » λέει η γυναίκα που ταυτοποιήθηκε ως χριστιανή από τους μαχητές της ISIS από ένα σταυρό tattoo από το μπράτσο της.

« Αυτή ζήτησε η ιστορία της ν΄ακουστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες– αφού αυτ΄λο συνέβη όχι μόνο σ΄αυτήν, »λέει στο Fox News ο πρόεδρος της In Defense of Christians President ο Toufic Baaklini. « Αυτό συνέβη σε πολλούς πολλούς χριστιανούς, Yazidis και γυναίκες Yazidi και σε άλλους. »Ετικέτες